ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κιάτο: Οι συνεχείς επιθέσεις των αδέσποτων ζώων σε πολίτες, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο

0

Όλοι οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων γνωρίζουν πλέον την ανικανότητα και ανυπαρξία στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων.

-Η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στην πόλη του Κιάτου και την ευρύτερη περιοχή έχει φθάσει στο απροχώρητο.

-Οι συνεχείς επιθέσεις των αδέσποτων ζώων σε πολίτες, ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές, και ο ελαφρύς ή σοβαρός τραυματισμός τους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

-Πρόσφατα, την Κυριακή 9-5-2021, όπως κατήγγειλε συμπολίτης μας, στη πόλη του Κιάτου, πλησίον στο 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης, αδέσποτα ζώα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά το ανήλικο παιδί του.

-Οι συνεχείς επισκέψεις στο Δημαρχείο των συμπολιτών μας και τα παράπονά τους δεν έχουν πλέον κανένα αντίκρισμα, κανένας δεν τους δίνει σημασία.

-Η μόνη ελπίδα στο σοβαρό αυτό ζήτημα που αφορά αφενός την προστασία και περιποίηση των αδέσποτων ζώων και αφετέρου στην προστασία της υγείας των πολιτών, είναι η ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των συλλόγων για την προστασία των αδέσποτων ζώων και η αντίδραση των υγειονομικών και διωκτικών αρχών.

-Κάθε άλλη ενέργεια, με την πλήρη ανυπαρξία και αδιαφορία της Δημοτικής αρχής, πέφτει στο κενό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δίας: Μία εντυπωσιακή καταγραφή του γίγαντα του Ηλιακού μας συστήματος

Previous article

Η φώκια που τρώει 23 ώρες το 24ωρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.