ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Απολογισμός της επίσκεψης Αρβανίτη στο νομό

0

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας πιστή στο καθήκον της απέναντι στην κοινωνία, πρωτοστατεί στη μάχη κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με σειρά Δράσεων.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης διαδικτυακής εκδήλωσης που οργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας το Σάββατο 8 Μαΐου με την τομεάρχη Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, όπου υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στα ευρωπαϊκά θέματα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου επίσκεψη του ευρωβουλευτή στο νομό μας.

Ο Κώστας Αρβανίτης αρχικά βρέθηκε στο Λουτράκι, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό, τον συντονιστή της ΝΕ Κορινθίας, καθώς και στελέχη της ΝΕ και της τοπικής ΟΜ Λουτρακίου. Πραγματοποίησε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Στη συνέχεια μετέβη στην Κόρινθο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με τον πρόεδρο Κώστα Κατεμή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και με εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Η επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα στη Νεμέα όπου ο ευρωβουλευτής συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γ. Ψυχογιό και στελέχη της ΝΕ, ΟΜ Νεμέας και Κορίνθου, πραγματοποίησε επίσκεψη σε δημόσιους χώρους, συνομίλησε με πολίτες και πραγματοποίησε σύσκεψη και με τα μέλη του κόμματος.

Η ΝΕ Κορινθίας θα συνεχίσει αδιάκοπα τον αγώνα της για την ενημέρωση των εργαζόμενων-πολιτών για τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ που αποτελεί απειλή για το μέλλον της εργασίας και την κοινωνία.

Φοιτητές επινόησαν «σόναρ» για κολυμβητές με οπτική αναπηρία

Previous article

ΟΕΒΕ Κορινθίας: Αιτία πολέμου για τους μικρομεσαίους το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.