ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

0
Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος αποχωρούν από το Εφετείο Αθηνών , Μαρτίου 2017. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους που εμπλέκονταν στην υπόθεση υπόθεση των ανταλλαγών του ελληνικού δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για ενδέκατη μέρα με κορoνοϊό στον «Ευαγγελισμό» ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, με την υγεία του να είναι επιβαρυμένη, καθώς πάσχει από υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδη διαβήτη, καρδιολογικά).

Ο 64χρονος κληρικός διασωληνώθηκε την Παρασκευή ενώ, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, δεν ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή, με τον πυρετό να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι πατέρες της Μονής στο Άγιον Όρος βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς του νοσοκομείου. Επίσης, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, Αθανάσιος Μαρτίνος.

Σε διαρκή επικοινωνία με τους μοναχούς στο Βατοπέδι βρίσκεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο και προσωπικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στην πνευματική δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Άγιον Όρος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει το σχέδιό του για το Ταμείο Ανάκαμψης

Previous article

Σάρωσαν οι μικρομηκάδες του 4ου γυμνασίου Κορίνθου – 1ο βραβείο σε ταινία για το 1821

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.