ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανέβηκε και πάλι σήμερα η “Γαλάζια Σημαία” στα Καλάμια – Ανταποκρίνονται οι ιδιώτες στις προσπάθειες του δήμου

0

Την “Γαλάζια Σημαία” για την καλοκαιρινή περίοδο 2021 υποδέχτηκε σήμερα ο δήμος Κορινθίων. Ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Παιδεία και Πολιτισμού και Καθαριότητας έδωσαν το παρών σε μια στιγμή που ο κ. Νανόπουλος χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική για την πόλη, καθώς η γαλάζια σημαία αναβαθμίζει την τουριστική της προοπτική.

Είναι μία εξέλιξη σε συνέχεια της προσπάθειας που κάναμε πέρυσι, αλλά και φέτος“, είπε ο κ. Νανόπουλος. “Αυτές οι προσπάθειες μάς έδωσαν την δυνατότητα να λέμε πλέον ότι η κεντρική παραλία του δήμου μας, τα Καλάμια έχουν την ποιότητα και την πιστοποίηση που την αναδεικνύουν σε τουριστικό πόλο.

Ο κ. Νανόπουλος σημείωσε ακόμα ότι με τις δειγματοληψίες που γίνονται είναι διασφαλισμένη η ποιότητα και των νερών, ενώ υποσχέθηκε ότι τα επόμενα χρόνια και άλλες παραλίες του δήμου Κορινθίων θα αποκτήσουν υποδομές που θα τους δώσουν γαλάζια σημαία.

Το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα είναι ότι ανεβάζουμε την ποιότητα και τις προδιαγραφές και τις υπηρεσίες ώστε να αξίζουν στους κορίνθιους και στους επισκέπτες της πόλης μας.”, κατέληξε ο δήμαρχος Κορινθίων.

Θα πρέπει να πούμε πάντως, πως στις προσπάθειες του δήμου να αναβαθμιστεί η παραλία Καλάμια, ανταποκρίθηκαν και οι ιδιώτες, οι οποίοι φέτος έχουν ρίξει σημαντικά κεφάλαια, σε δύσκολες εποχές, για να διαμορφώσουν μια παραλία που εκτός από υποδομές θα έχει και όμορφα καταστήματα εστίασης για να υποδεεχτεί δημότες και επισκέπτες.

Τηλεδιάσκεψη για την φωτιά στον Σχίνο

Previous article

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου: Συμπληρώνει 200 δράσεις εθελοντικού καθαρισμού στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.