ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημο: ο Κόλλιας παίρνει την έδρα της Σούκουλη

0

Συντελέστηκε και επίσημα η ανατροπή στα κοινοβουλευτικά πράγματα του νομού μας και για τη Νέα Δημοκρατία καθώς, ύστερα από μεγάλη δικαστική μάχη, κερδίζει την έδρα στη Βουλή ο Κώστας Κόλλιας και χάνει την έδρα η Μαριλένα Σούκουλη.

Ο Κώστας Κόλλιας αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι χθες (28/6) το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο δημοσίευσε απόφαση σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η ένσταση μου και μου αποδόθηκε η τρίτη βουλευτική έδρα της Ν.Δ. στον νομό Κορινθίας. Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας. Στα χρόνια αυτά παρέμεινα στον τόπο μου, στο χωριό μου, βιώνοντας την καθημερινότητά σας και τις αγωνίες σας για μια καλύτερη ζωή. Παρέμεινα ο απλός οικογενειάρχης, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο δικός σας άνθρωπος.

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω:
Την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους του πρωτοδικείου Κορίνθου για την άψογη υπηρεσιακή συμπεριφορά τους. Τον δικηγόρο μου και τους φίλους κορίνθιους δικηγόρους που στήριξαν το δίκαιο του αιτήματος μου. Τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κατά την επίπονη αποδεικτική διαδικασία. Όλες και όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη που μου δείξατε στα δύο χρόνια της πολιτικής μου περιπέτειας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου, που στάθηκε δίπλα μου σταθερός αρωγός και συμπαραστάτης σε ένα αγώνα προσωπικής και συλλογικής δικαίωσης.

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, υγεία, προκοπή και τις καλύτερες μέρες που αξίζουμε όλοι μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση, Κόλλιας Κώστας Βουλευτης Κορινθίας.

Έξαλλος ο πρόεδρος της Κλένιας: “Αντέστε στον @… κύριοι εργολάβοι, ένα έργο 10 ημερών ακόμα να τελειώσει”

Previous article

Η Κόρινθος μπήκε στο κλειστό κλαμπ του ευρωπαϊκού προγράμματος “ευφυών πόλεων”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.