ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νίκος Σταυρέλης: Πρόταση για το στίβο του δημοτικού σταδίου Κορίνθου

0

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία έχει την λογική της, καταθέτει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σταυρέλης. Ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας -ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις παρεμβάσεις τους, με δια ζώσης καταγραφή και αποτύπωση της κατάστασης που επικρατεί σε μερικά σημεία της πόλης- αναφέρεται στο έργο της επανεπίστρωσης του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και επισημαίνει πως είναι ευκαιρία να γίνουν 8 ή 9 κουλουάρ, ώστε να καταστεί εφικτή η διοργάνωση εκεί διεθνών αγώνων.

Ειδικότερα, ο κ. Σταυρέλης σημειώνει στην ανάρτησή του:

Ο Δήμος Κορινθίων και ειδικότερα το ΚΕΠΑΠ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ αρχικά από 15/5/2019 με προέγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στη συνέχεια στις 26/1/2021 με οριστική ένταξη του Υπουργείου Εσωτερικών (αλήθεια 1,5 χρόνος!!!) με ποσόν 478.020 € για το έργο “Επανεπίστρωση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου και εγκατάσταση νέου ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Χιλιομοδίου”.

Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης μέχρι σήμερα. Χωρίς να είμαι ειδικός είμαι υποχρεωμένος όμως να θέσω μία πρόταση που άκουσα από ανθρώπους του αθλήματος στίβου. Το δημοτικό στάδιο Κορίνθου έχει 6 διαδρομές (κουλουάρ). Προφανώς δεν είναι κατάλληλο για πανελλήνιους αγώνες ανδρών ή διεθνείς αγώνες που απαιτούνται 8 ή 9 διαδρομές. Μπορούν βέβαια να διεξάγονται μόνο πανελλήνιοι αγώνες παίδων και παμπαίδων με τις 6 διαδρομές ή αγώνες meetings.

Στα πλαίσια ανακατασκευής του υπάρχοντος τάπητα στίβου μήπως θα ήταν καλύτερα να φτιάξουμε 9 διαδρομές; Έστω και με επιπλέον κόστος από το Δήμο. Μία φορά γίνεται το έργο, δεν γίνεται κάθε μέρα ή κάθε χρόνο. Προβληματισμό εκφράζω και καλό θα ήταν οι ειδικοί των αθλημάτων στίβου να εκθέσουν τις απόψεις τους και φυσικά η Δημοτική Αρχή να ακούσει και να πράξει ανάλογα πριν δημοπρατήσει το έργο…”, καταλήγει ο κ. Σταυρέλης.

Ε.Ε.Σ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ εκδήλωση “Αξιολόγηση & Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης”

Previous article

Ραφαέλα Καρά: ένα πικρό αντίο στην εφηβεία μας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.