ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την “Πορεία Ευθύνης” η Μαρίνα Ραντίτσα

0

Μία ακόμα αλλαγή στην σύνθεση των δημοτικών ομάδων έχουμε στο δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων, καθώς χτες η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κυρία Μαρίνα Βασιλάκου – Ραντίτσα κατέθεσε την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη “Πορεία Ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού. Είναι η δεύτερη ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη, ύστερα από αυτήν του Ανδρέα Ζώγκου, και πλέον η παράταξη του τέως δημάρχου μετρά 6 συμβούλους. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, δύο ακόμα σύμβουλοι είναι ωσεί παρόντες: ο Σταύρος Κεφάλας, ο οποίος έχει διαχωρίσει την θέση του από την παράταξη εδώ και καιρό, και η Κωνσταντίνα Λύτρα, η οποία μετά την απώλεια του συζύγου της έχει τυπική παρουσία στα δημοτικά συμβούλια.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες η κυρία Ραντίτσα θα συνταχθεί με την δημοτική αρχή, κάτι που δεν θα πρέπει να προξενεί έκπληξη καθώς η κυρία Ραντίτσα στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια με την παράταξη Νανόπουλου.
Έτσι η δημοτική αρχή θα φτάσει μια ανάσα πριν από την απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς θα έχει: τους 8 συμβούλους της Συμμαχίας, τους 3 πρώην συμβούλους της παράταξης Καλλίρη που ενσωματώθηκαν πριν απο μερικούς μήνες, τους 2 μεμονωμένους Τίμο Πιέτρη και Γιάννη Γκεζερλή και τους ανεξάρτητους Καρασάββα, Ραντίτσα (αν επιβεβαιωθεί η φημολογία) και Ζώγκο. Σύνολο 16 στους 33.

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ΣΗΜΕΡΑ με τη συμμετοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας

Previous article

Θεατρική παράσταση “ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.