ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρυσό μετάλλιο ο Τεντόγλου στο μήκος (vids)

0

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και τελευταίο άλμα του ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.

Στην πρώτη του προσπάθεια ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε, 8.11μ., ενώ στη δεύτερη ήταν άκυρος και την τρίτη του προσπάθεια ήταν άκυρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι με το πέμπτο άλμα του ο Τεντόγλου ήταν στα μετάλλια, πιάνοντας 8,15μ. που τον έστελνε στη τρίτη θέση του βάθρου. Με δική του προσπάθεια ο Ισπανός Κάθερες τον προσπέρασε ξανά με 8,18μ., αφήνοντάς τον τέταρτο, αλλά κάπου εκεί ο Τεντόγλου φύλαγε το… καλύτερο για το τέλος!

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,41 μέτρα ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Τέντογλου είχε ανάλογη επίδοση με τον Κουβανό Ετσεβαρία, αλλά ο Έλληνας πήρε το χρυσό επειδή είχε καλύτερο δεύτερο άλμα στα 8,15μ., αντί 8,09μ. του Κουβανού.

Δείτε τι δήλωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης μετά το άλμα του

Ξεκίνησε για μία εβδομάδα το πείραμα “Living Streets” στο κέντρο της Κορίνθου

Previous article

18ο Ράλλυ Κορίνθου: Νικητές οι Τσουλόφτας – Ηλία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.