ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δεύτερη ανεξαρτητοποίηση στο συμβούλιο Βέλου Βόχας

0

“Επιδημία” ανεξαρτητοποιήσεων φαίνεται πως έχει εγκύψει στον δήμο Βέλου Βόχας -και ειδικότερα στις παρατάξεις της μειοψηφίας- καθώς ούτε μία εβδομάδα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μιχάλου Λιάκου από την παράταξη Μανάβη ήρθε χτες και η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Καμπίτη, από τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας», του Νίκου Βουδούρη (Τσίτουρα).

Ο κ. Καμπίτης αναφέρει ότι έφτασε στην απόφαση αυτή, “αφουγκραζόμενος την απαίτηση της συντριπτικής μερίδας των συνδημοτών μου, οι οποίοι μου έκαναν τη τιμή να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές“. Σημειώνει ακόμα ότι δεν μπορεί να συμπλέει “με μια δημοτική παράταξη η οποία, με τις αποφάσεις της, συντηρεί μια κατεστημένη νοοτροπία προσώπων και πολιτικών η οποία διοικεί τον Δήμο μας επί δώδεκα συναπτά έτη…“, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά της η ελάσσων μειοψηφία.

Ειδικότερα ο κ. Καμπίτης αναφέρει:

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, αφουγκραζόμενος την απαίτηση της συντριπτικής μερίδας των συνδημοτών μου, οι οποίοι μου έκαναν τη τιμή να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με την παρούσα επιστολή μου σας γνωστοποιώ τα εξής:
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών για τους Ο.Τ.Α, σας δηλώνω την οριστική μου απόφαση για αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας», με την οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος.

Η συνείδησή μου, οι αρχές μου σε όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, είναι αδιαπραγμάτευτες. Λογοδοτώ μόνο στους συμπολίτες μου. Δεν ταυτίζομαι πλέον με τον τρόπο προσέγγισης που ακολουθεί ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» και η «κλειστή» ομάδα των στελεχών που τον περιβάλει. Δεν μπορώ πλέον να συμπλέω με μια δημοτική παράταξη η οποία, με τις αποφάσεις της, συντηρεί μια κατεστημένη νοοτροπία προσώπων και πολιτικών η οποία διοικεί τον Δήμο μας επί δώδεκα συναπτά έτη.

Η θέση μου και σήμερα, παραμένει το ίδιο ξεκάθαρη όπως τότε, που κατήλθα ως υποψήφιος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Για να μπορέσει ο Δήμος μας να αποκτήσει προοπτική, χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή.
Σας εκφράζω παράλληλα την πρόθεσή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βέλου-Βόχας, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, μέχρι τη λήξη της θητείας μου το 2023
“.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας» o Γιώργος Καμπίτης

Previous article

Τραγωδία στο Βραχάτι -Φωτιά σε σπίτι – Νεκρός 75χρονος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.