ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλικό παιχνίδι του Κύψελου με την ομάδα προσφύγων από την Δομή φιλοξενίας Κορίνθου.

0

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Κύψελος, που θα δώσει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα προσφύγων από την Δομή φιλοξενίας Κορίνθου.

Το φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Όπως ανακοινώθηκε, η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου, η διοίκηση του Κύψελου καλεί τους φιλάθλους να συνεισφέρουν με συγκεκριμένα αγαθά, με τα οποία, θα ενισχυθεί η Δομή φιλοξενίας των προσφύγων.

Η ανακοίνωση του Κύψελου:

«Ο Πας Κύψελος με βαριά ιστορία και προσφυγικό παρελθόν σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές φιλανθρωπικές οργανώσεις Vasilika Moon – Onlus, One Bridge To Idomeni, Aletheia RCS διοργανώνει φιλικό παιχνίδι με την επίλεκτη ομάδα από την Δομή φιλοξενίας προσφύγων”Korinthos United FC” στην Κόρινθο. Σκοπός μας η ένταξη όλων των ανθρώπων στην κοινωνία μέσω του αθλήματος που αγαπάμε.

Παίζουμε μαζί, μένουμε μαζί!!

ΔΑΚ Κορίνθου Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 18:00

Αντί εισιτηρίου στην είσοδο του σταδίου θα γίνει συλλογή προϊόντων για την κάλυψη αναγκών του camp. Φέρνουμε ότι και όσα μπορούμε από την λίστα που θα βρείτε παρακάτω:

Ηλιέλαιο, Ρύζι, Παιδικές τροφές, Μπισκότα, Μαρμελάδες, Γάλα εβαπορέ, Αλεύρι, Ζάχαρη, Κονσέρβες φρούτα και λαχανικά, Κονσέρβες τόνου, Σαμπουάν, Αφρόλουτρο, Πάνες.

Θα είμαστε όλοι εκεί!».

8eCUgvCwsa

Corinth Living Streets: Tα “Καλάμια” γέμισαν ποδηλάτες

Previous article

Ερωτηματικά για τον θάνατο της 32χρονης αρχιτεκτόνισσας από το Ξυλόκαστρο – «Βγαίνω για τσιγάρο», είπε και έπεσε από τον 6ο όροφο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.