ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χτες ο απολογισμός του δημάρχου Κορινθίων για το 2020-21

0

Στον απολογισμό του δεύτερου χρόνου της δημαρχιακής του θητείας προχώρησε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021 πλαισιωμένος από τον γενικό γραμματέα Νεκτάριο Σπηλιόπουλο και την ομάδα των αντιδημάρχων κ.κ. Πούρο, Ζαχαριά, Μπίτζιο, Κόλλια, Πιέτρη, Πλατή, Ραντίτσα, και Καρασσάβα.

Ο δήμαρχος, έχοντας επιλέξει ως χώρο απολογισμού την αίθουσα που συνεδριάζει το ανώτερο όργανο του δήμου, το δημοτικό συμβούλιο, έκανε λόγο για ομαδική δουλειά που φέρνει αποτέλεσμα. Για συνεργασία και σύνθεση απόψεων. Για σχεδιασμό, στόχευση και υλοποίηση. «Με απόλυτη συνέπεια σε όσα έχω δεσμευτεί και με σεβασμό στους πολίτες, παρουσιάζουμε σήμερα τον απολογισμό πεπραγμένων της δεύτερης χρονιάς της θητείας μας. Μιας θητείας που φιλοδοξούμε να είναι η θητεία των μεγάλων αλλαγών στο δήμο Κορινθίων. Είμαι περήφανος που ηγούμαι αυτής της ομάδας, περήφανος για τους συνεργάτες μου και όσα καταφέρνουν με πολλή δουλειά και συνεργασία. Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και να προγραμματίσουμε το μέλλον του τόπου μας» ανέφερε στην εισήγησή του ο Δήμαρχος επισημαίνοντας πως «Υπάρχει πολλή δουλειά η οποία γίνεται αλλά δεν φαίνεται στους πολίτες», δίνοντας ως παραδείγματα το ζήτημα του νερού του βιολογικού και την παράδοση της πλατείας Π. Τσαλδάρη, αλλά και όλες τις επαφές που ο ίδιος  φροντίζει να έχει ο δήμος στα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων, ώστε να εξασφαλίζονται πόροι προς αξιοποίηση.

Ο Δήμαρχος, και από το βήμα του απολογισμού, ευχαρίστησε την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων για την σύμπνοια και συνεργασία τους «το κοινό καλό και η αγάπη για τον τόπο μας μας ενώνουν» κατέληξε.Της εισήγησης του Δημάρχου ακολούθησαν εισηγήσεις – απολογισμός του Γενικού Γραμματέα και των Αντιδημάρχων.

Το σύνολο των έργων που σχεδιάστηκαν ,προχώρησαν και εκτελέστηκαν αλλά και των στόχων που επιτεύχθηκαν στην χρονιά αυτή παρουσιάστηκαν σε σύντομο video το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ

Ολόκληρο τον απολογισμό μπορείτε να τον δείτε εδώ:

Μειώνονται δραματικά τα αποθέματα νερού της Στυμφαλίας

Previous article

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Τί σημαίνει η νέα ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη Πνευματικού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.