ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κόρινθος κατά Δήμου με αφορμή το θέμα των επιχορηγήσεων

0

Με ανακοίνωσή της η Κόρινθος επιτίθεται στο Δήμο Κορινθίων, με αφορμή το θέμα των επιχορηγήσεων.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η Κόρινθος περιμένει εδώ και δύο χρόνια την επιχορήγηση του Δήμου για το 2019, ενώ επισημαίνει πως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιχορηγήσεις των σωματείων του Δήμου, δεν συμπεριλήφθηκε στη σχετική λίστα.

Η διοίκηση της Κορίνθου καλεί όλες τις παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και τονίζει ακόμη δεν θα δεχθεί άλλο ποσό επιχορήγησης, πλην αυτού που της οφείλεται από το 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας σχετικά με την επιχορήγηση του Δήμου μας για το έτος 2021.

Η αίτηση του σωματείου μας προς τον Δήμο Κορινθίων είναι η υλοποίηση  της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτή ψηφίστηκε και εγκρίθηκε και αναρτήθηκε στην Διαύγεια τον Ιανουάριο του 2019 μετά από πρόταση του κυρίου Νανόπουλου.

Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πλέον ότι τα οφείλει ο Δήμος Κορινθίων στην Ιστορική ομάδα της πόλης μας και αρνείται μέχρι τώρα να υλοποιήσει την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου.

Στο τελευταίο δε δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε το θέμα των επιχορηγήσεων η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νομού έλειπε από την σχετική λίστα!!!!!

Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι για το έτος 2020 το ποσό των 2000 (δυο χιλιάδες) ευρώ που εγκρίθηκαν για το σωματείο μας δεν το αποδεχθήκαμε.

Ζητάμε από όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν δημόσια θέση στο επόμενο συμβούλιο ώστε να γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι Κορίνθιοι τους Δημοτικούς Συμβούλους που αρνούνται να υλοποιήσουν την απόφαση.

Να τονίσουμε ότι η θέση του Δ/Σ μας είναι ότι οποιοδήποτε άλλο ποσό επιχορήγησης δεν θα γίνει αποδεκτό πάρα μόνο αυτό που της οφείλεται εδώ και 2 χρόνια.

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 είναι το μόνο ποδοσφαιρικό σωματείο που δεν έχει επί χορηγηθεί από τον Δήμο μας από το 2014».

Πηγή: stisentra.gr

8eCUgvCwsa

Υγειονομικοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Νοσοκομείο Κορίνθου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Previous article

Κιάτο: Οσμή απάτης λογιστικού γραφείου κατά των πελατών του.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.