ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

49ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 23 – 26 Σεπτεμβρίου, στα βουνά της Πελοποννήσου.

0

Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, διεξάγεται τα τελευταία 48 χρόνια, από την ίδρυση της λέσχης και κάθε φορά ταξιδεύουμε στα καλύτερα μέρη της χώρας. Φέτος και με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα επισκεφθούμε την μαγευτική Πελοπόννησο. Ο «Μοριάς», το επίκεντρο της επανάστασης, μας υπόσχεται υπέροχες διαδρομές μέσα από τα βουνά, τα δάση και τα γραφικά χωριά του.

Τις ερχόμενες μέρες, τα πληρώματα μετά την ημερήσια περιήγησή τους, θα μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις του AmaliaHotel στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου, μόλις 2χλμ από την πόλη, προσφέρει τη δυνατότητα για βραδινές βόλτες και γεύματα με τοπικά εδέσματα σε εστιατόρια της περιοχής. Την Κυριακή, είναι ελεύθερη μέρα για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1, Πέμπτη 23/9 – Εκκίνηση: Λουτράκι – Λίμνη Στυμφαλία – Λίμνη Δόξα – Λίμνη Λάδωνα – Αρχ. Ολυμπία.

Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει είναι από το Αλεξανδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στην έξοδο για Λουτράκι αφήνοντας πίσω μας την κεντρική Ελλάδα και οδηγώντας μέσα από διαδρομές απαράμιλλης ομορφιάς της Ανατολικής Πελοποννήσου. Την πρώτη μέρα θα περάσουμε από τις 3 πιο σημαντικές λίμνες της Πελοποννήσου. Στυμφαλία, Δόξα και Λάδωνα με τερματισμό στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 2, Παρασκευή 24/9 – Εκκίνηση: Αρχαία Ολυμπία – Κρέστενα – Ανδρίτσαινα – Καρύταινα, Δημητσάνα – Λαγκάδια – Αρχ. Ολυμπία.

Από την Αρχαία Ολυμπία θα ξεκινήσει η δεύτερη μέρα. Η διαδρομή είναι χαραγμένη μέσα από πυκνά δάση και γραφικά χωριά, Ανδρίτσαινα, Καρύταινα, Δημητσάνα και Λαγκάδια.

Ημέρα 3, Σάββατο 25/9 – Εκκίνηση: Αρχαία Ολυμπία – Άσπρα Σπίτια – Ναός Επικούριου Απόλλωνα- Ζαχάρω – Αρχ. Ολυμπία.

Η τρίτη και τελευταία μέρα, ξεκινάει ξανά από την Αρχαία Ολυμπία και η διαδρομή μας καταλήγει στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα (υπολογίζεται γύρω στο 450 – 400 π.Χ.) ο οποίος βρίσκεται σε υψόμετρο 1,130μ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευασμένα μεταξύ 1919 -1991 με κάρτα FIVA ή FIAκαθώς και πιστοποιημένα Youngtimersκατασκευασμένα μεταξύ 1992 – 2001. Τα χιλιόμετρα του ράλλυ είναι περίπου 520 με 30 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις.

Το κόστος συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων είναι €580 για μέλη της λέσχης και €630 για μη μέλη και συμπεριλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Ολυμπία, το μεσημεριανό γεύμα του Σαββάτου, το Galaγεύμα απονομής, την ασφάλεια του αγώνα, οδική βοήθεια, τα έπαθλα και αναμνηστικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε: +30 2106534700 & +30 2106006700

Ζήστε την εμπειρία – γίνετε μέρος της. Σας περιμένουμε!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΓΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ

8eCUgvCwsa

“Τα μεγάλα συμφέροντα απειλούν την διάσκεψη του ΟΗΕ για τα διατροφικά συστήματα”

Previous article

«Κώλο με κώλο, ωρέ Έλληνες» Η θρυλική εντολή του Κολοκοτρώνη στην Τριπολιτσά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.