ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο Γεωργιανός μαφιόζος που ρήμαξε το Λουτράκι

0

Είχε αδυναμία στα ακριβά ρούχα και παπούτσια, πήγαινε ταξίδια και διασκέδαζε με φίλους. Βέβαια, τα χρήματα ο 42χρονος, δεν τα κέρδιζε με νόμιμο τρόπο…

Η αστυνομία τον έπιασε μαζί με άλλα μέλη της σπείρας διαρρηκτών, που ρήμαζε σπίτια και αποθήκες στην Αττική, τη Χαλκίδα και το Λουτράκι.

Ο 42χρονος Γεωργιανός μαφιόζος και αρχηγός της σπείρας, έχει τον τίτλο «VOR» και μάλιστα έκανε και ο ίδιος κάποιες από τις διαρρήξεις, κυρίως στην επαρχία.

Έκανε ταξίδια, απολάμβανε τη μεγάλη ζωή και τη συντροφιά φίλων. Μάλιστα φρόντιζε να απαθανατίζονται οι όμορφες στιγμές του…

Ο ίδιος είχε δώσει και συνέντευξη σε ρωσική εκπομπή, για το οργανωμένο έγκλημα, όσο ήταν στη φυλακή. Στο παρακάτω βίντεο, ακούγεται να λέει:

«Πότε γεννηθήκατε; Το 1979. Πού γεννηθήκατε; Στο Σουχούμι. Έχετε καταδικαστεί προηγουμένως; Ναι. Πότε; Το 2000. Τι ποινή φυλάκισης σας επιβλήθηκε; 13 χρόνια. Δηλαδή, αποφυλακιστήκατε το 2013; Ναι. Δηλαδή είστε vor; Ναι. Vor, ναι; Για ποιο λόγο φυλακιστήκατε; …. Για φόνο. Σας καταδίκασαν σε 13 χρόνια κάθειρξης για δολοφονία; Ναι.

«Vor V Zakone»: Εξαρθρώθηκε η σπείρα που διέπραττε κλοπές στο Λουτράκι (video-φώτο)

Previous article

Ο 4ος άθλος του Ηρακλή και τo μαγικό δάσος των Κενταύρων, η πανέμορφη Φολόη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.