ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Πλιάτσικο στο δήμο Κορινθίων καταγγέλλει ο Σταυρέλης

0

Για πλιάτσικο στον δήμο Κορινθίων με αφορμή την “εξαφάνιση” ενός φορτωτή κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σταυρέλης. Ο επικεφαλής της παράταξης “Πνοή Δημιουργίας” αναφέρει πως “εδώ και τέσσερα χρόνια είχε εγκαταλειφθεί ο φορτωτής εκσκαφέας του Δήμου JCB στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Χιλιομοδίου“, ο οποίος “τον Αύγουστο εξαφανίστηκε“.

Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για άλλη μία φορά. Εδώ και τέσσερα χρόνια είχε εγκαταλειφθεί ο φορτωτής εκσκαφέας του Δήμου JCB στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Χιλιομοδίου.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο ο φορτωτής εξαφανίστηκε. Τα ίδια που είχα πει το 2018 για το κλεμμένο βαγόνι του ΟΣΕ , τα ίδια λέω και σήμερα: Ποιος πήρε το μηχάνημα; Πού το πήγε; Με τι το μετέφερε; Δεν υπήρχε GPS στο φορτωτή; Λειτουργούσε; Τι έδειξε; Υπήρξε οικονομικό όφελος και για ποιούς; Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ο Δήμος; Πολλά λέγονται και για πολλούς.

Ενημερώνω όμως τους δημότες μας ότι επανειλημμένα έχω θέσει στο Δήμαρχο το θέμα καταγραφής του ανενεργού εξοπλισμού του Δήμου (αυτοκίνητα, μηχανήματα, κάδοι απορριμμάτων κλπ) και εκποίησης δια της νομίμου οδού του πλειοδοτικού διαγωνισμού με έσοδα μάλιστα για το Δήμο, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. (6/9/19 με email, 25/9/2019 ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, 4/5/2020 ερώτηση στην Οικονομική Επιτροπή).

Όσον αφορά τους παλιούς μεταλλικούς κάδους (πάνω από 250) που ήσαν εντός του στρατοπέδου και στις κοινότητες και εξαφανίστηκαν θα επανέλθω στο άμεσο μέλλον.”

Πύργος: Ηλικωμένη γυναίκα πέταξε στα σκουπίδια βάζο με χρυσές λίρες

Previous article

Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη για τα μέτρα ελευθερίας των εμβολιασμένων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.