ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Απάντηση του δήμου Κορινθίων στον Σταυρέλη για το …πλιάτσικο

0

Απάντηση στις καταγγελίες του Νίκου Σταυρέλη για πλιάτσικο στον Δήμο Κορινθίων έδωσε η δημοτική αρχή με επίσημη ανακοίνωση. Ο κ. Σταυρέλης είχε κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο γεγονός ότι ελλείπει ένα μηχάνημα του δήμου που βρισκόταν “στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Χιλιομοδίου“, και το οποίο “τον Αύγουστο εξαφανίστηκε“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλιάτσικο στο δήμο Κορινθίων καταγγέλλει ο Σταυρέλης

Στην απάντησή του ο δήμος Κορινθίων αναφέρει πως “το 2018 ο κ. Σταυρέλης, έφερε στην επιφάνεια την απώλεια βαγονιών, που βρίσκονταν στο ανοικτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Εξαμίλια. Σήμερα καταγγέλλει  την απώλεια ενός παλιού και εγκαταλειμμένου μηχανήματος / οχήματος  (τσάπα ) στο Χιλιομόδι και ξαναθύμισε τα βαγόνια.

Πληροφορούμε τους δημότες μας  για το θέμα που έχει ως εξής :

  1. Το μηχάνημα / όχημα  ήταν παρατημένο και εκτός λειτουργίας στο Χιλιομόδι από το 2016, από την προηγούμενη δημοτική αρχή στην οποίαν ανήκαν τότε ο κ. Σταυρέλης  και πολλοί από τους συνεργάτες του.
  2. Το μηχάνημα / όχημα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά  στις 2.03.1989  και ήταν αδύνατον να κινηθεί , επρόκειτο δε να εκποιηθεί ως παλιοσίδερα  αξίας περίπου 1000 ευρώ  . Ήταν το πιο παλιό μηχάνημα / όχημα   έργου σε αχρηστία για πολλά χρόνια και η μεταφορά του σε ασφαλή χώρο θα στοίχιζε τα μισά χρήματα της αξίας του .
  3. Την κλοπή  του εγκαταλειμμένου μηχανήματος / οχήματος  στο Χιλιομόδι, πολύ πριν το αποκαλύψει η έρευνα του κ. Σταυρέλη, την είχε εντοπίσει η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας.
  4. Ο δήμαρχος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο διευθυντής της υπηρεσίας, όταν πληροφορήθηκαν την απώλεια, χωρίς καμία χρονοτριβή έκαναν το εντελώς αυτονόητο. Προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων για την κλοπή του μηχανήματος / οχήματος. 
  5. Συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με την αστυνομία για τον εντοπισμό του μηχανήματος / οχήματος και την τιμωρία των υπευθύνων 
  6. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία συγκέντρωσης όλων των εγκαταλελειμμένων μηχανημάτων / οχημάτων του δήμου που είναι διάσπαρτα  σε όλη την έκταση του δήμου προ πολλών ετών .

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσει την περιουσία του δήμου αθόρυβα και αποτελεσματικά  και όταν προκύπτει θέμα όπως το παραπάνω  το  αντιμετωπίζει όπως ο νόμος ορίζει.

Τούρκος απόστρατος – Οι Δυτικοί ξαμολάνε τα σκυλιά (Ελληνες) – «Αναπόφευκτη η σύγκρουση»

Previous article

Η συναρπαστική έκθεση του Μουσείου Μπενάκη για το 1821 έγινε ντοκιμαντέρ [εικόνες]

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.