ΚΑΙΡΟΣ

Στην δίνη της κακοκαιρίας βρέθηκε και η Κορινθία -Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος

0

Η “Αθηνά” πέρασε και άφησε τα σημάδια της και από την Κορινθία, αν και όχι με την ίδια ένταση που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην Βόρεια Εύβοια και το Πήλιο. Ισχυρές βροχοπτώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες σημειώθηκαν και χτες, Κυριακή, σε όλο το νομό, αλλά ιδιαίτερα στο Σοφικό, στο Καίσαρι, στην Στυμφαλία και στην Τενέα, όπου μάλιστα από την κακοκαιρία προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και έκρηξη σε υποχταθμό της ΔΕΗ που έφησε χωρίς ρεύμα τα χωριά Άγιος Βασίλειος και Αλαμάνο.

Από την ένταση των ανέμων πολλά δέντρα ξεριζώθηκαν, κλαδιά έσπασαν και κατέπεσαν στο Σπαθοβούνι, το Χιλιομόδι και τον Κουταλά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Κλειστός λόγω πτώσης δέντρου έμεινε για λίγη ώρα ο δρόμος Χιλιομόδι – Κουταλά, στο σημείο βρέθηκε αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος και άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αυτή την ώρα τα μέτωπα της κακοκαιρίας είναι σε ύφεση και αναμένεται να παραμείνουν έτσι μέχρι την Πέμπτη οπότε αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Όπως φαίνεται άλλωστε και στην σημερινή πρόγνωση από το windy.com στο τέλος της εβδομάδας όλη η Πελοπόννησος και γενικότερα η Νότια Ελλάδα θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με πολύ ισχυρές καταιγίδες.

Πρόγνωση για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 9.00 πμ

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει 3ημερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Previous article

Πήρε το ντέρμπι ο Κύψελος, αήττητος συνεχίζει ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ