ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα αντιταχθεί με όλες του τις δυνάμεις στη διάλυση των λαϊκών αγορών

0

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πρόσχημα την δήθεν αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμού των λαϊκών αγορών, μεθοδεύει το τέλος των λαϊκών αγορών, όπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα, προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων.

Αυτό που μας εκπλήσσει είναι  η στιγμή που επιλέγει να το κάνει. Δηλαδή, την ώρα που ο αγροτικός κόσμος δέχεται αλλεπάλληλα πλήγματα από φυσικά φαινόμενα λόγω της κλιματικής αλλαγής και που οι ανατιμήσεις στο ρεύμα, το πετρέλαιο, αλλά και τα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα, η Κυβέρνηση, αντί να θεσμοθετήσει ευνοϊκές ρυθμίσεις και γενναίες ενισχύσεις προκειμένου να μην καταρρεύσει ο παραγωγικός ιστός της χώρας, επιλέγει να του δώσει τη χαριστική βολή.

Δεν δείχνει κανένα ίχνος συναίσθησης των δοκιμασιών που υφίστανται αυτή την στιγμή παραγωγοί και καταναλωτές.

Οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά τι και πώς χρειάζεται να γίνει για να εκσυγχρονιστεί επί της ουσίας ο θεσμός των λαϊκών αγορών και έχουν πολύ συγκεκριμένες και πολύ συγκροτημένες προτάσεις για αυτό, οι οποίες πρέπει να εισακουστούν. Όχι μόνο από την Κυβέρνηση, που τις ξέρει και τις αγνοεί , αλλά από την κοινωνία όλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα αντιταχθεί με όλες του τις δυνάμεις στις μεθοδεύσεις που εξυπηρετούν ‘’άλλα’’ συμφέροντα ενάντια στο όφελος των παραγωγών και των καταναλωτών, δεσμεύεται να καταργήσει όλες τις διατάξεις που αλλοιώνουν τη μορφή των λαϊκών αγορών, ενός θεσμού που επί 100 χρόνια, αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, συμβάλει στο εισόδημα των παραγωγών και προμηθεύει τους καταναλωτές με υγιεινά  και ασφαλή προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές.

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. των Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Previous article

Φυσικό Αέριο στην Κόρινθο: Τα ευχάριστα νέα και οι αντιρρήσεις!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.