ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκεντρώσεις Ανδρουλάκη και για Παπανδρέου στην Κόρινθο (φωτο)

0

Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν χτες (Κυριακή, 7 Νοεμβρίου) στην Κόρινθο, με αναφορά στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Η πρώτη χρονικά έγινε στις 12 το μεσημέρι και διοργανώθηκε από φίλους του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι άκουσαν το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Κώστα Κόκκορη να περιγράφει το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο γίνονται οι εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα, αλλά και για την ανάγκη να στηριχτεί η υποψηφιότητα Παπανδρέου. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν περίπου 50 άτομα.

Το ενδιαφέρον όσο και ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο δουλεύει ο πρώην πρωθυπουργός, επιχειρώντας να καλύψει και τον χαμένο χρόνο αφού ανακοίνωσε τελευταίος την υποψηφιότητά του, είναι πως ανάλογες συγκεντρώσεις φίλων του ΓΑΠ έγιναν σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο ίδιος σχεδιάζει να επισκεφτεί και την Κόρινθο το προσεχές διαστημα.

Αρκετά μεγαλύτερη (πράγμα λογικό, αφού παρών ήταν ο ίδιος ο ευρωβουλευτής) ήταν η απογευματινή συγκέντρωση που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Περισσότερα από 200 άτομα έδωσαν το παρών στον ίδιο χώρο και άκουσαν την ομιλία του ευρωβουλευτή, ο οποίος εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει διακριτή την δική του υποψηφιότητα, υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει εκτός συστήματος και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στον σχεδιασμός μιας νέας εποχής για το ΚΙΝΑΛ και να κάνουν το κόμμα και πάλι σημαντικό παράγοντα της πολιτικής ζωής.

Σπάνια φωτογραφία δείχνει την Θεσσαλονίκη με τείχος

Previous article

Νέο Δ.Σ. για το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου – Ποιοι εκλέγονται

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.