ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Προφυλακίστηκαν οι 3 σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορίνθου που κατηγορούνται για την απόδραση του σωφρονιστικού υπαλλήλου

0

Προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που κατηγορούνται για την απόδραση ενός κρατουμένου από τις φυλακές Κορίνθου.

Θυμίζουμε ότι στην προσαγωγή των τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων είχε προχωρήσει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, γιατί υποβοήθησαν  έναντι αμοιβής δεκάδων χιλιάδων ευρώ, την απόδραση , στις 11 Νοεμβρίου, 45χρονου σκληρού κακοποιού που είχε παλιότερα πυροβολήσει αστυνομικούς .Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία σχηματίσθηκε μετά κι από κατάθεση του 45χρονου ο οποίος συνελήφθη μετά από τέσσερις ημέρες ύστερα από αναζητήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Αρχικά είχε δοθεί η εικόνα  ότι η απόδραση οφειλόταν σε απροσεξία των σωφρονιστικών που υποτίθεται ότι εκμεταλλεύθηκε ο δραπέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κόρινθος: Ο βαρυποινίτης «έκαψε» τους σωφρονιστικούς: Τα 60.000 ευρώ και τα «καρφιά»

Οι τρεις υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες και δεν έχουν προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια ενώ «πρόκειται για ψεύδη του δραπέτη».

Στις φυλακές της Κορίνθου σήμερα το μεσημέρι η Κεραμέως

Previous article

Υπερσιβηρικός: Ο γύρος της Ασίας σε 22 μαγικές φωτογραφίες!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.