ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κόρινθος: Στο 4ο δημοτικό συνεχίζονται οι δράσεις για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση

0

Στο 4ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου συνεχίζονται σήμερα (Δευτέρα 29 Νοεμβρίου), οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση, οι οποίες ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου από το Δήμο Κορινθίων.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την ευθύνη του Ειδικού συμβούλου του δημάρχου Κορινθίων και Μηχανικού Περιβάλλοντος Ανδρέα Πανούση και έχουν ως αντικείμενο το περιβάλλον και την ανακύκλωση. Στόχος είναι να ενισχύσουν την οικολογική συνείδηση των παιδιών, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτά αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της προσπάθειας που θα δώσει καρπούς και θα ωθήσει τις γενιές που θα διαχειριστούν το περιβάλλον μελλοντικά να δράσουν και να λειτουργήσουν υπό το πρίσμα της προστασίας του και όχι της επιβάρυνσής του.

Η εναρκτήρια ομιλία , ενημέρωση και παρουσίαση έγινε στο έγινε στο 5ο Δημοτικό σχολείο Κορίνθου. Στους μικρούς μαθητές που παρακολούθησαν με ιδιαίτερη ζέση και μεγάλη προσοχή μοιράστηκαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων για την μεταφορά των υλικών προς τους μπλε κάδους, όπως επίσης και στους δασκάλους τους.

Γυναικτονία στη Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τη σύζυγό του 8 φορές με κυνηγετικό μαχαίρι

Previous article

Η εφορία βάζει χέρι στις καταθέσεις των οφειλετών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.