ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για τον προαστιακό του Λουτρακίου – Αποδείχτηκαν τελικά σωτήρια τα αποστραγγιστικά έργα

0

Κάτοικοι από το Λιβαδάκι Λουτρακίου έστειλαν στην Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για τον προαστιακό, τις παρακάτω φωτογραφίες («αλιευμένες» από το διαδίκτυο), ευχαριστώντας και  συγχαίροντας την θερμά,  για όλες τις τεκμηριωμένες ανακοινώσεις της, που είδαν το φως της δημοσιότητας, όλα αυτά τα χρόνια και τις  οποίες, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο ρους της πραγματικότητας!
Τα εικονιζόμενα αποστραγγιστικά έργα του προαστιακού, (Φώτο 1 και 2)  απορρόφησαν με απόλυτη επιτυχία, τις ανεξάντλητες ποσότητες υδάτων, που κατέκλυσαν εξαιτίας της θεομηνίας , πριν λίγες μέρες την περιοχή, σώζοντας από τα χειρότερα, όλες τις ιδιοκτησίες, που βρίσκονται κάτωθι των γραμμών. 


 Σε αντίθεση με ότι γίνονταν παλιότερες εποχές, που δεν υπήρχαν, οι εικονιζόμενοι ταμιευτήρες υδάτων του προαστιακού και τα νερά διαχέονταν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. (βλέπε φωτογραφίες 3 και 4)
 Σε πείσμα λοιπόν, μερικών περιθωριοποιημένων  αρνητών της προόδου του τόπου μας και της χορηγούμενης μονταζιέρα τους, που εγκαταβιεί στην ανωνυμία του διαδικτύου  (έφτασαν στο έσχατο σημείο  της αλλοίωσης της πραγματικότητας,  με το να παρουσιάζουν τις τσιμεντένιες αποβάθρες των σταθμών του προαστιακού, ως την δήθεν περίφραξη ολόκληρης της γραμμής από Ισθμό προς Λουτράκι) έρχεται τώρα η ίδια η πραγματικότητα και  δίνει την πλέον ηχηρή απάντηση, στα εκφοβιστικά τους αφηγήματα, που τόσα χρόνια, δημότες,  δικαστήρια και δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου, συλλήβδην, απέρριψαν δυνητικά! 
 Κατόπιν αυτών, το έργο του προαστιακού, όχι μόνο δεν δημιουργεί επιβάρυνση, αλλά επιλύει χρόνια προβλήματα, ενώ τα μεγάλα ευεργετικά αποτελέσματα, των αποστραγγιστικών έργων  του προαστιακού, που αποδείχθηκαν με τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, αναγνωρίζονται πλέον και από κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής. 
Καθιστώντας τα, αναπόσπαστο, μεγάλο  συγκριτικό πλεονεκτήματα, που  αναπροσαρμόζει επί τα βελτίω, την ασφάλεια, αλλά και τις αξίες, όλων των ιδιοκτησιών, στον οικισμό Λιβαδάκι. 
Συνεπικουρικά με τα μεγάλα έργα, που έχουν  προγραμματίσει ο δήμος Λουτρακίου με το Ελληνικό δημόσιο να πραγματοποιήσουν  στην συγκεκριμένη περιοχή, καταθέτοντας ήδη τις σχετικές αιτήσεις στο μονομελές Εφετείο Ναυπλίου, ώστε η υπόλοιπη αντιπλημμυρική προστασία αρμοδιότητας Ο. Τ. Α. για την συγκεκριμένη περιοχή, να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον… 
* Αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να  πιστέψεις απιθανότητες, είναι ικανοί να σε πείσουν να διαπράξεις φρικαλεότητες. Βολταίρος

32 εκατ. €, για την αποκατάσταση των ζημιών στα πρανή της διώρυγας Κορίνθου.

Previous article

Καταργείται η συνταγογράφηση από ιδιώτες γιατρούς σε ανασφάλιστους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.