ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σοκ στην κυβέρνηση και την δικαιοσύνη: Ανώτατος δικαστικός συνελήφθη με σκληρά ναρκωτικά!

0

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν με ναρκωτικά που τους είχε δώσει ο κορυφαίος δικαστικός «λειτουργός»

Συγκλονίζεται τις τελευταίες ώρες το πολιτικό σκηνικό, έπειτα από την σύλληψη ανώτατου δικαστικού αναφορικά με σοβαρή υπόθεση σκληρών ναρκωτικών.  Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αντελήφθησαν ύποπτες κινήσεις τριών αλλοδαπών τα ξημερώματα.

Κατά τον έλεγχο που διεξήγαγαν στους τρεις υπόπτους, εντόπισαν ποσότητες κοκαΐνης και στους τρειςΑμέσως οι τρεις αλλοδαποί κατονόμασαν Ανώτατο δικαστή, ως τον άνθρωπο που τους έδωσε την κοκαΐνη, οδηγώντας μάλιστα τους αστυνομικούς στο σπίτι του!

Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο ανώτατος δικαστικός βρισκόταν με τους τρεις αλλοδαπούς εντός της οικίας του, αφού οι συλληφθέντες υπέδειξαν με βεβαιότητα το σημείο.

Σκοτεινά σημεία σε μία εξοργιστική υπόθεση

Κάπου εκεί αρχίζουν τα περίεργαΜόλις οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται ποιος ακριβώς είναι ο άνθρωπος που υπέδειξαν οι αλλοδαποί, φέρονται να ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους. Οι οποίοι με τη σειρά τους σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ήρθαν σε άμεση επαφή με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, αναμένοντας οδηγίες!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν εμπόδισε την διεξαγωγή της έρευνας, με αποτέλεσμα να προσαχθεί ο ανώτατος δικαστής, ο οποίος, μάλιστα, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει τους τρεις αλλοδαπούς!

Η υπόθεση όμως έχει κι άλλα σκοτεινά σημεία. Ο συγκεκριμένος ανώτατος δικαστής συζεί με ανώτατη δικαστική λειτουργό, μέχρι πρότινος εν ενεργεία. Η οποία όμως δεν εντοπίστηκε εντός της οικίας. Κατά πληροφορίες όμως, η οικεία έχει δύο χωριστά διαμερίσματα, προκειμένου καθένας τους να έχει την ανεξαρτησία του…

Ο ίδιος ανώτατος δικαστής, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με κορυφαίο πολιτειακό παράγοντα. Ενώ λόγω της θέσης του, στην οποία προήχθη επί της παρούσας κυβέρνησης, διαχειριζόταν τις τύχες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων με τις αποφάσεις του.

Σοκ στην κυβέρνηση και την δικαιοσύνη

Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει πανικό στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης και της δικαιοσύνης. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοια επιλήψιμη συμπεριφορά να έχει προαχθεί σε μία θέση υψίστης σημασίας; Τι δουλειά είχαν οι τρεις αλλοδαποί με τον ανώτατο δικαστή; Γιατί τους έδωσε ναρκωτικά; Που βρήκε ο ίδιος τα ναρκωτικά;

Πως είναι δυνατόν τα τελευταία δύο χρόνια η ελληνική κοινωνία να συγκλονίζεται η με παρόμοια σκάνδαλα τα οποία αγγίζουν τον στενό πυρήνα της εξουσίας;

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του ανώτατου δικαστικού, διότι πρέπει να ακολουθηθούν κατά γράμμα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση για δικαστικούς.

(newsbreak.gr)

78 νέα κρούσματα η Κορίνθια – 97 θάνατοι, 694 διασωληνωμένοι

Previous article

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – Βανδάλισαν το γραφείο της ΣΟΥΚΟΥΛΗ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.