ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψυχογιός από τον Σχίνο: “καθυστερούν επικίνδυνα τα αντιπλημμυρικά έργα”

0

Eπίσκεψη στον Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Ψυχογιός. Στη διάρκεια της επίσκεψης επιβεβαίωσε την ανάγκη άμεσης παρέμβασης με αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, αποζημίωσης των πληγέντων κατοίκων και επαγγελματιών και ενός σχεδίου με την επίβλεψη των υπηρεσιών για την προστασία και την φυσική αναγέννηση του περιβάλλοντος και της περιοχής συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σχίνος: επτά μήνες μετά τις φωτιές δεν έχει γίνει τίποτα: video – ρεπορτάζ από το OPEN TV

Με γραπτή του δήλωση, αμέσως μετά, ο κ. Ψυχογιός τόνισε ότι η συνάντηση είχε σκοπό, “να ενημερώσουμε για τις παρεμβάσεις μας στη Βουλή στα ζητήματα που είχαν οι ίδιοι θέσει αλλά και να δούμε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί μετά τις πρόσφατη νεροποντή που προκάλεσε πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, την ΄ύδρευση και τις υποδομές.

Αυτό που προκύπτει είναι έξι μήνες αδράνειας μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στα Γεράνεια. Το “επιτελικό κράτος” της κυβέρνησης φαντάζει ως το πιο σύντομο ανέκδοτο για την τοπική κοινωνία

Επιμένουμε και ζητάμε να ξεκινήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα στο Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή, με βάση τη μελέτη της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας, που εκπονήθηκε ταχύτατα, γιατί η κατάσταση είναι τραγική και επικίνδυνη. Ζητάμε επίσης να προχωρήσουν οι αναγκαίες ενισχύσεις και ελαφρύνσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και κατοίκους που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση, εμπαίζοντας τους δικαιούχους.

Οι παρεμβάσεις μας στη Βουλή και εκτός, θα συνεχιστούν στοχευμένα και με ένταση σε αυτή την κατεύθυνση, για την υπεράσπιση των ανθρώπων της περιοχής, των υποδομών και φυσικά του περιβάλλοντος που έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέστρεψαν περί τα 70.000 στρέμματα δάσους.

Σχίνος: επτά μήνες μετά τις φωτιές δεν έχει γίνει τίποτα: video – ρεπορτάζ από το OPEN TV

Previous article

To προφίλ του ανθρώπου που έδωσε εντολή για την εκτέλεση του πυγμάχου – Ο σκοτεινός πόλεμος για τον έλεγχο της νύχτας στα βόρεια προάστια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.