ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

O δήμος Λουτρακίου πήρε self-test για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών

0

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και την άμεση κινητοποίηση των Προέδρων των δύο Σχολικών Επιτροπών, Πρωτοβάθμιας Αναστάσιου Σακελλαρίου και Δευτεροβάθμιας Αθανάσιου Παπαθανασίου, ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων μέσω των δύο Σχολικών Επιτροπών, θα προχωρήσει αύριο σε διάθεση self-test, σε κάθε σχολική μονάδα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας εκπαιδευτικός ή μαθητής χωρίς το απαραίτητο selftest και τα σχολεία του δήμου να ανοίξουν τη Δευτέρα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, μας ζητήθηκε η συνδρομή των σχολικών επιτροπών, έτσι ώστε με κατεπείγουσες διαδικασίες, να προμηθεύσουμε τις σχολικές μονάδες με σημαντικό αριθμό, selftest, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

➡️Η διαδικασία για να πάρουν οι γονείς τα selftest από τα σχολεία

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων έχουν οδηγία να βρίσκονται στα σχολεία από τις 7.00 το πρωί προκειμένου να χορηγούν selftest για τις μεμονωμένες περιπτώσεις μαθητών/εκπαιδευτικών που μπορεί να μην έχουν προμηθευτεί. Το selftest δεν θα γίνεται στα σχολεία. Ο κάθε γονέας θα μπορεί να πάρει το selftest και να το κάνει στο παιδί του, το οποίο θα μπορεί να μπει στο σχολείο εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό

Άνοδος σε διασωληνώσεις και εισαγωγές – άλλοι 66 θάνατοι – 279 κρούσματα η Κορινθία

Previous article

Τι άνθρωπος ήταν ο Ερρίκος Σλήμαν: Πώς ανακάλυψε την Τροία -Ο βιογράφος του αποκαλύπτει

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.