ΚΑΙΡΟΣ

Η “Ελπίδα” ήρθε για να μείνει – Πολικό κρύο μέχρι την Πέμπτη, χιόνια -ίσως- αύριο και στα παράλια (πίνακες)

0

Ήλιος με δόντια σε όλη την Κορινθία αυτή την ώρα και σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας προβλέπεται για σήμερα. Κι αυτό γιατί παρά την εκτεταμένη ηλιοφάνεια, ο ήλιος δεν θα είναι αρκετός για να τρυπήσει το δριμύ ψύχος που θα επικρατήσει όλη μέρα και θα φτάσει ακόμα και τους -4 στην Κόρινθο στις 11 το βράδυ. Το ίδιο και στα ορεινά, όπου στα Τρίκαλα για παράδειγμα η θερμοκρασία θα πέσει στους -8.

Ωστόσο, η αίσθηση που θα υπάρχει για όποιον …ηρωικό κυκλοφορήσει είναι πως η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλότερη, εξαιτίας του παγωμένου ΒΔ αέρα.

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο αύριο, οπότε η πρόβλεψη είναι για χιόνια ακόμα και στα παραλιακά (Κόρινθο, Κιάτο, Ξυλόκαστρο) -μένει ωστόσο να αποδειχτεί, καθώς η πρόβλεψη ήταν και χτες για χιόνια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το ζήτημα είναι πως όλη την εβδομάδα το κρύο δεν θα μας αφήσει και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι την Πέμπτη, η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι 5 βαθμοί. Και μόνο από την παρασκευή θα αρχίσει και πάλι να ζεσταίνει κάπως η ατμόσφαιρα…

Τραγωδία στο Λουτράκι: Βρέφος 8 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας

Previous article

Εξελίξεις γύρω από την μίσθωση του SPA – ζητούν σύγκληση της ΓΣ των μετόχων 14 δημοτικοί σύμβουλοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ