ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Ο χιονιάς παρέλυσε την Αττική: Έκλεισε η Κατεχάκη από τη Μεσογείων -Χάος σε Βασ. Σοφίας, Κηφισίας, Αττική Οδό

0

Η έντονη χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς» στην Αττική έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους δρόμους.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να είναι εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους που είναι σχεδόν ακινητοποιημένα σε κεντρικές αρτηρίες.

Η Τροχαία που βρίσκεται επί ποδός από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει ήδη απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κανελλοπούλου (Κατεχάκη) και στα δύο ρεύματα από τη λεωφόρο Μεσογείων προς την περιφερειακή Υμηττού, αλλά και στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περ. Καρέα.

Μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη λεωφόρο Κηφισίας από το Δαχτυλίδι και μετά, στη λεωφόρο Μεσογείων, στη λεωφόρο Μαραθώνος, στη λεωφόρο Διονύσου, στην Αττική Οδό και την Αθηνών-Λαμίας. Σε πολύ μεγάλα κομμάτια των συγκεκριμένων δρόμων τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν. Προβλήματα παρατηρούνται, επίσης, στην οδό Κλεισθένους στον Γέρακα και στην άνοδο της Λεωφόρου Πεντέλης στα Βριλήσσια.

Ακινητοποιημένα τα οχήματα στη Βασ.Σοφίας
Ακινητοποιημένα τα οχήματα στη Βασ.Σοφίας

Απίστευτη ταλαιπωρία στη Βασ. Σοφίας για τους οδηγούς

Παράλληλα η Τροχαία με συνεχείς ανακοινώσεις ενημερώνει τους οδηγούς για τους δρόμους στους οποίους απαγορεύεται η κυκλοφορία, αλλά και για τα σημεία που είναι υποχρεωτική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Στις 13:17 ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως υπάρχουν δυσκολίες στη Μεσογείων στον Σταυρό στην Αγία Παρασκευή, με τα εκχιονιστικά να δίνουν αγώνα για να μείνει καθαρός ο δρόμος.

Ταλαιπωρία στην Αττική Οδό
Μεγάλη ταλαιπωρία στην Αττική Οδό με τα αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα και τους οδηγούς να είναι εγκλωβισμένοι μέσα.

Ο χάρτης της Google (ώρα 14:10) που δείχνει μπλοκαρισμένη την Αττική Οδό και τους πέριξ δρόμους:

Κλειστά και αύριο σε όλη την Κορινθία τα σχολεία

Previous article

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ – ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.