ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΓΙΑ – Σε ποιες περιοχές «παγώνουν» τα πάντα την Τρίτη

0

Ειδικη και όχι γενική είναι τελικά η αργία που κήρυξε η κυβέρνηση στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας πριν από λίγο, η γενική αργία αφορά την περιφέρεια Αττικής και τους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, τις Σποράδες και την Κρήτη.

Στις περιοχές αυτές αναστέλλεται αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου η λειτουργία ΟΛΩΝ των δημοσίων υπηρεσιών, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας, των μέσων μαζικής μεταφοράς, και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.

Στις περιοχές αυτές δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης (ούτε τηλεκπαίδευση – δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση), οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Νταλί, εμβληματικός και αμφιλεγόμενος

Previous article

Πώς ο Τσόρτσιλ διέλυσε την ελληνική αντίσταση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.