ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Ελπίς»: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού μετά το χάος

0

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού, Βασίλης Χαλκιάς, στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.», που συνεδρίασε εκτάκτως, την Τρίτη, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ευθύνη για το χάος με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στα χιόνια, εν μέσω σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Σε πολιτικό επίπεδο, πάντως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Στυλιανίδης υποστήριξε νωρίτερα πώς «δεν είναι τώρα η ώρα των ευθυνών». «Τώρα είμαστε όλοι στο πεδίο», ανέφερε.

Ανάληψη ευθύνης
Οπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή της παραίτησής του «ως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Βασίλης Χαλκιάς διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού (Αττικές Διαδρομές A.E.) από το 1999, ενώ από το 1996 μέχρι το 1999 υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής της «Αττική Οδός ΑΕ».

Ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί, παραμένουν 500 αυτοκίνητα

Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης, 30 και πλέον ώρες μετά τον αποκλεισμό τους, ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί των οδηγών από τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού.

«Ελπίς»: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού μετά το
ALKIS KONSTANTINIDIS VIA REUTERS

Ωστόσο, στον αυτοκινητόδρομο παρέμεναν 500 αυτοκίνητα τα οποία είχαν εγκαταλείψει οι οδηγοί τους. Τα περισσότερα εξ αυτών βρίσκονται στο κομμάτι Κάντζας και Παλλήνης στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Συνολικά, απεγκλωβίστηκαν συνολικά 3.500 οδηγοί από την Αττική Οδό και 1.800 αυτοκίνητα.

.

Σημειώνεται ότι οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα από σήμερα και για όσες μέρες χρειαστεί στους οδηγούς στο Δαχτυλίδι στη Λ. Κηφισίας για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό. Πρόκειται για μίνι-λεωφορεία, τα οποία θα βρίσκονται στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

πηγή: huffington post

Ν. Μαραντζίδης και Σώτη Τριανταφύλλου για τον αγιασμό των Rafale: Μια σκοταδιστική Ορθοδοξία

Previous article

Έκθεση φωτογραφιών αφιερωμένη στον Θόδωρο Αγγελόπουλο στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.