Περιφερεια

Μπάχαλο αρμοδιοτήτων με τα σχολεία – Μάλλον (!) θα λειτουργήσουν αύριο

0

Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία; Θα λειτουργήσουν ή όχι; Και μην βιαστείτε να βάλετε στοιχήματα. Σήμερα (Τετάρτη) εξέπνευσε το τριήμερο, το χρονικό όριο που ο πρώτος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή οι δήμοι, έχει το προνόμιο να αποφασίζει σχετικά. Πλέον η απόφαση περνά στην Περιφέρεια, η οποία θα αποφασίσει για το τι θα γίνει.

Οι πληροφορίες του korinthia.net.gr μάλιστα αναφέρουν πως υπήρξε έντονη ενόχληση για τις πρωτοβουλίες Φρούσιου να ανακοινώσει πως τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο. Όλοι οι άλλοι δήμοι τελούν εν αναμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthia.net.gr η Περιφέρεια προσανατολίζεται αύριο τα σχολεία να ανοίξουν. Μόνο που δεν σκοπεύει να το πει επίσημα, αλλά θα το αφήσει να …εννοηθεί.

Με δυο λόγια; Μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο σε Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη, Σικυωνία, Βέλο-Βόχα, Κόρινθο και Λουτράκι-Αγίους Θεοδώρους (εκεί από τις 10 το πρωί). Μάλιστα ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Βλάσσης Τσιώτος έκανε και σχετική ανακοίνωση, το λιτό ύφος της οποίας εξηγεί πολλά: “Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα λειτουργήσουν κανονικά“.

Στη Νεμέα ο δήμος έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση και η Περιφέρεια μάλλον, δεν θα τραβήξει το σχοινί, αφήνοντας την κατάσταση να εξελιχτεί όπως την δημιούργησε ο δήμαρχος.

Έκρηξη στη Συγγρού: Η διαρροή αερίου πιθανότερη αιτία – Τι δήλωσε ο τραυματίας στους αστυνομικούς

Previous article

AKOMA 115 NEKΡΟΙ – 277 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.