ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είναι ο 23χρονος που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό -Σκληρός χούλιγκαν, σεσημασμένος

0

Σκληρός χούλιγκαν, που και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε οπαδικά μαχαιρώματα, είναι ο 23χρονος Α.Τ. που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 23χρονος Αλβανός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Ο 23χρονος είναι ένας από τους τρεις προσαχθέντες, ήδη από χθες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού. Σήμερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Συγκεκριμένα, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού αναγνώρισε φίλος του 19χρονου, ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε, και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη. Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης τού ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σε βίντεο φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία.

Ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτεί στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης, ως βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και των υπολοίπων της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό και χτύπησε τους φίλους του συνεχίζεται.

Πρόκριση για Κόρινθο στο Ξυλόκαστρο

Previous article

113 θάνατοι και 561 διασωληνωμένοι – 293 νέα κρούσματα η Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.