ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα πέναλτι ο Τενεάτης απέκλεισε τον ΑΟΛ

0

Στο Θώδειο Στάδιο, ο Τενεάτης επικράτησε 1-3 στα πέναλτι του ΑΟ Λουτράκι και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το ματς έμεινε στο 0-0 μετά από μάχη 120 λεπτών και στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα των Αθικίων ήταν πιο ψύχραιμη, για να πανηγυρίσει έτσι τη σπουδαία πρόκριση.

Η βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μετέτρεψε σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών. Μοιραία, το ματς πήγε περισσότερο στο πάθος, τη δύναμη και τις μονομαχίες.

Ο ΑΟ Λουτράκι είχε την κατοχή της μπάλας με τον Τενεάτη να παίζει κλειστά και σφιχτά και να προσπαθεί να βρει χώρους για αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πολύ να βρουν τους διαδρόμους, ήταν πιο απειλητικοί, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο πρώτο μέρος οι Δημάκης και Μπούζας δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον σταθερό Ταμπάκου, ενώ κάποια σουτ και μια κεφαλιά του Γκούμα δεν βρήκαν στόχο. Για τον Τενεάτη, ο Γκουριώτης βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το πλασέ, που εξουδετέρωσε ο Παναγιωτόπουλος.

Στο β’ μέρος, ο ΑΟΛ μπήκε πολύ δυνατά, ανέβασε τη πίεσή του και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τσοχαντάρη, ο οποίος πλάσαρε άουτ. Ο Γάλας είχε μια ακόμη καλή στιγμή, ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες για μια περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπούζα.

Ο Τενεάτης που λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά, κατάφερε από το 70’ και μετά, να περιορίσει τους κινδύνους και έτσι το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί, η κούραση έκανε την εμφάνισή της, με τον ΑΟΛ να προσπαθεί με γεμίσματα και κάποιες στημένες μπάλες, χωρίς όμως, να κάνει τη μεγάλη φάση, η οποία δεν ήρθε ούτε για τον Τενεάτη, για να μείνει έτσι το 0-0.

Στα πέναλτι οι παίκτες (Γ. Ποτήρης, Κριαράς, Μαρινός) του Τενεάτη ήταν απόλυτα εύστοχοι, με τρία γκολ σε ισάριθμες εκτελέσεις. Αντίθετα, για τον ΑΟ Λουτράκι ευστόχησε μόνο ο Μπιτσάκος. Ο Γάλας αστόχησε, ο Μπούζας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταμπάκου και ο Τσώκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, για να διαμορφωθεί έτσι το 1-3.

Η διαδικασία των πέναλτι

Μπιτσάκος (ΑΟΛ) 1-0

Ποτήρης Γιώργος (ΤΕΝ) 1-1

Γάλας (ΑΟΛ) άουτ,

Κριαράς (ΤΕΝ) 1-2

Μπούζας (ΑΟΛ) απέκρουσε ο Ταμπάκου,

Μαρινός (ΤΕΝ) 1-3

Τσώκος (ΑΟΛ) δοκάρι.

Διαιτητές: Κεφιλής (Θεοδωρόπουλος – Βορινιώτης)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παναγιωτόπουλος, Γάλας, Κουτσουμπέλας, Τσώκος, Γκούμας, Δαμουλιάνος Σ., Τσοχαντάρης (75’ Γκιζαριώτης), Βατουσιάδης (116’ Απαλός), Δημάκης (55’ Μπιτσάκος), Μπούζας, Τσατσόπουλος

ΤΕΝΕΑΤΗΣ: Ταμπάκου, Ποτήρης Ρ., Ποτήρης Γ., Μαρινός, Μαζιώτης (106’ Στέφης), Κριαράς, Παππάς, Παπαχρήστου (71’ Αντωνίου), Γκουριώτης (106’ Σεννής), Οικονόμου Π. (71’ Βενετσάνος), Τσουμάνης (78’ Κατσίκας)

Πως περνούσαν την δεκαετία του 70 από την Κόρινθο στο Λουτράκι (video)

Previous article

Φυσικό αέριο: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Ευρώπη, αν ο Πούτιν κλείσει τις στρόφιγγες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.