ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Κορινθίων για την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση στα σχολεία

0

«Ενθουσιασμός» είναι η λέξη που περιγράφει τα όσα αντικρύζει στα σχολεία του δήμου Κορινθίων ο Ανδρέας Πανούσης, Μηχανικός Περιβάλλοντος και Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, ???ς ??????ώ???ς ??? ????????????ί με αντικείμενο το περιβάλλον, την ανακύκλωση, την αειφόρο ανάπτυξη, τους τρόπους που όλοι μας μπορούμε να συμβάλουμε προστατεύοντας ουσιαστικά και αναβαθμίζοντας το «σπίτι» που ζούμε, τον πλανήτη μας!”, αναφέρει ο δήμος μέσω του F σχετικά με τις δράσεις ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει για την ανακύκλωση, στα σχολεία και συνεχίζοντας αναφέρει: “? ????έ?ς ?ί????? ????έ???ς ??ς ???ά????ς ??ά???ς ??? ?????ώ? ???ά ??? ??? ???????????ώ? ??? ????έ????, ??? ?ά????, ??? ?????????ή ??????ή!
Η ανάγκη αυτή οδήγησε στην υλοποίηση του δεύτερου κύκλου των ενημερώσεων ενώ θα ακολουθήσει και τρίτος αφού τα σχολεία που εκφράζουν την επιθυμία να υποδεχτούν στο χώρο τους τον Αντρέα και να μιλήσουν μαζί του για όλα εκείνα που είναι η βάση της ευζωίας μας, αυξάνονται καθημερινά.
Η ενημέρωση φιλοξενήθηκε ??? ?????ί? ??????ί?? ??? ????????ί?? την πρώτες δυο ημέρες του Μάρτη και σήμερα ??? 3? ???????ό ?????ί? ???ί????.Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Αριστοτέλειο.
«Τα παιδιά μας δείχνουν το δρόμο και εμείς βαδίζουμε πλάι τους!»

Ο Χρίστος Δήμας στο “Οινόραμα 2022”

Previous article

Χάλκινο Βραβείο στα Best City Awards 2022 για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.