ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Συνάντηση Νανόπουλου με εκπροσώπους των ΑμεΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ»

0

Διευρυμένη αντιπροσωπεία από το αναπηρικό κίνημα υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων σε μια ακόμα συνάντηση καλής συνεργασίας ώστε να λυθούν υπάρχοντα προβλήματα και να υλοποιηθούν δράσεις οι οποίες έχουν να προσφέρουν μόνο ανακούφιση και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Νίκος Καραλής, ο Πρόεδρος του συλλόγου της Κορίνθου Βασίλης Σπανός αλλά και μέλη της πανελλήνιας Ομοσπονδίας συζήτησαν με τον δήμαρχο την υλοποίηση του προγράμματος «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», ενός πλέγματος δράσεων που κινείται στην κατεύθυνση βελτίωσης υποδομών και δημιουργίας νέων, στην καταπολέμηση των διακρίσεων και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, δράσεις τις οποίες ο Δήμαρχος δήλωσε πως αμέριστα υποστηρίζει, όπως άλλωστε πράττει όλα τα χρόνια της δημόσιας ενασχόλησης του και όχι μόνο τώρα ως Δήμαρχος. Αυτήν την στήριξη κατέθεσε ενώπιον όλων ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας κ.Καραλής συγκαταλέγοντας το δήμαρχο Κορινθίων στους λίγους δημάρχους και αιρετούς που υποστηρίζουν σε τέτοιο ένθερμο βαθμό το αναπηρικό κίνημα.

Στην συζήτηση τέθηκε και το ζήτημα της λειτουργίας του ΚΔΑΠ για τα άτομα με αναπηρία. Ο Σύμβουλος του Δημάρχου Παναγιώτης Σακελλαράκης ο οποίος παρέστη στην συνάντηση, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία πως η δομή βρίσκεται σε στάδιο αδειοδοτήσεων και θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο στο κτίριο του Ειδικού σχολείου Κορίνθου.

Κανένα αποτέλεσμα στην σύσκεψη για τα νερά του ΑΟΣΑΚ – ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες Άσσου – Λεχαίου

Previous article

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Μπροστά στο 5ο κύμα; Ρεκόρ κρουσμάτων για τον Μάρτιο στην Κορινθία – Ανεβαίνουν πάλι οι διασωληνώσεις και οι νεκροί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.