ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Το μεσημέρι τα εγκαίνια στο ανακαινισμενο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων

0

Σε λίγη ώρα (12.00 μεσημέρι) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων. Οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίων Θεοδώρων, ύστερα από τις σοβαρές φθορές που υπέστη με την καταστροφική κακοκαιρία του “Γηρυόνη” που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο του 2019, είχαν προϋπολογισμό 300.000 ευρω και αφορούσαν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, του περιφερειακού τάπητα, καθώς επίσης, σε επισκευές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές.

Ανακατασκευή του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων | stiSentra | No1 Site για το  Κορινθιακό Ποδόσφαιρο και όχι μόνο

Η ανακατασκευή του γηπέδου πραγματοποιήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η μπάλα κύλησε ξανά στο νέο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων ! - Ημερησία Κορίνθου

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα Αθλητικά Σωματεία και εν γένει στους αθλητές και τους πολίτες, ο συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πληροί τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA και αναμένεται να λάβει το σήμα πιστοποίησης (field certificate), σύμφωνα με το πρόγραμμα “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF – FIFA QUALITY”.

Πιστοποιήθηκε σε επίπεδο «FIFA QUALITY» το ανακατασκευασμένο γήπεδο  ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων – Δήμος Λουτρακίου

To Λουτράκι υποδέχτηκε 250 τουριστικούς πράκτορες από τη Γαλλία

Previous article

ΙΝΚΑ Κορινθίας: Συλλογικές Αγωγές κατά των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.