ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τραγωδία: Βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινου σώματος στον χώρο της έκρηξης στο Αιθρία

0

Σοκαριστική ανατροπή φαίνεται να προκύπτει, τελικά, από την τρομερή έκρηξη στον χώρο των αποθηκών του χώρο διασκέδασης και ketering Αιθρία, στην Κόρινθο που συγκλόνισε την περιοχή της Αγίας Άννας. Αν και αρχικά υπήρχε η συγκρατημένη αισιοδοξία ότι δεν υπήρχαν θύματα, τελικά, οι νεότερες πληροφορίες από την Π.Υ. κάνουν λόγο για έναν νεκρό, καθώς μέσα στις στάχτες και τα απομεινάρια του κτιρίου που ισοπεδώθηκε από την τρομερή έκρηξη βρέθηκαν ίχνη από ανθρώπινο σώμα.

Το πιθανότερο συμπέρασμα είναι πως πρόκειται για τον φύλακα της εγκατάστασης, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο την μοιραία στιγμή…

Θυμίζουμε ότι σήμερα τα ξημερώματα, με την αλλαγή της ημέρας (12.15) μία μεγάλη έκρηξη ταρακούνησε όλη την περιοχή της Αγιάννας, πίσω από τα μεγάλα super market της Κορίνθου, κοντά στο στρατόπεδο. Η έκρηξη κατά τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται σε κάποια διαρροή αερίου, χωρίς ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου. Πληροφορίες κάνουν λόγο για διαρροή υγραερίου.

Ανατολή στην Ισλανδία

Previous article

Σωληνουργεία Κορίνθου: Συμβόλαιο στην Αυστραλία για αγωγό μεταφοράς υδρογόνου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.