ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Καραγιάννης, Χαρδαλιάς, Δήμας έκαναν αυτοψία στα έργα αποκατάστασης της διώρυγας

0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα αποκατάστασης των βλαβών στα πρανή της διώρυγας από την πλευρά της Πελοποννήσου, στον Ισθμό της Κορίνθου.

Μάλιστα σήμερα αυτοψία για την παρακολούθηση της πορείας στα έργα αποκατάστασης των βλαβών στα πρανή της διώρυγας από την πλευρά της Πελοποννήσου, στον Ισθμό της Κορίνθου, πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο εκπαίδευσης αξιωματικών της σχολής Μηχανικού σε τεχνικά έργα.

Το έργο έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Υποδομών ως έργο εθνικής εμβέλειας και η χρηματοδότηση του είναι στα € 30,6 εκατομμύρια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρεία του έργου, ο στόχος είναι τον Ιούλιο να επαναλειτουργήσει η διώρυγα και να δοθεί με ασφάλεια σε λειτουργία τουλάχιστον για το διάστημα του καλοκαιριού.

Drones από την Ουκρανία έφτασαν ανενόχλητα μέχρι την Κροατία

Previous article

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κορφιώτισα Ξυλοκάστρου – επιχειρούν 20 οχήματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.