ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι κλέβουν το νερό του ΑΟΣΑΚ

0

Οι καταγγελίες για τις περιπτώσεις αγροτών που κλέβουν νερό από το δίκτυο του ΑΟΣΑΚ για να ποτίσουν τα χωράφια τους, ή επιτήδειων που το αποθηκεύουν σε στέρνες για το πουλήσουν μετά στους αγρότες δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ένας πολίτης, εν προκειμένω ο πρόεδρος της κοινότητας Λεχαίου Ανδρέας Πούλος, με αδιάψευστο μάρτυρα τον φακό του κινητού του τηλεφώνου κατέγραψε μία τέτοια περίπτωση στο Ζευγολατιό.

Όπως θα δείτε, κάποιος έχει ρίξει ένα «υποβρύχιο» και έναν σωλήνα μέσα στο αυλάκι του ΑΟΣΑΚ, τον οποίο έχει συνδέσει με μία μεγάλη ανοιχτή δεξαμενή, η οποία γεμίζει νερό.    

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέρα από την κλοπή του νερού, πάντως, που από μόνο του είναι ένα τεράστιο θέμα, από το βίντεο αναδεικνύονται δύο ακόμα θέματα.

Το πρώτο είναι πως όντως, οι ποσότητες του νερού είναι πολύ μικρές και το δεύτερο πως η άθλια κατάσταση στην οποία είναι το δίκτυο του ΑΟΣΑΚ, γεμάτο πέτρες, χώματα και μπάζα κάνει ακόμα πιο δύσκολο να γίνει σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτό το λίγο νερό να χάνεται.

Βίντεο: Φενεός -Η «Ελβετία» της Ελλάδας στην ορεινή Κορινθία

Previous article

Περιπολικά συνοδεύουν ασθενοφόρο για τη μεταφορά παιδιού στο νοσοκομείο (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.