Περιφερεια

Νέο κτίριο για να στεγαστεί το “Γεύμα Αγάπης” από Περιφέρεια και Μητρόπολη

0

Στην έγκριση της διενέργειας του διαγωνισμού για την ανέγερση ενός νέου εστιατορίου που θα φιλοξενεί το Γεύμα Αγάπης της Μητρόπολης Κορίνθου προχωρούν από κοινού η Μητρόπολη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το έργο έχει προϋπολογισμό 850.000 ευρώ και βρίσκεται στην φάση της δημοπράτησης.

Το νέο κτίριο στην ουσία θα είναι προέκταση του ήδη υπάρχοντος χώρου, αλλά με πολύ μεγαλύτερη έκταση, θα γίνει δηλαδή στην Νοτιοδυτική πλευρά του μητροπολιτικού ναού του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί και άλλες εκδηλώσεις (π.χ. μνημόσυνα).
Εκεί θα δημιουργηθούν σύγχρονα μαγειρεία που θα μπορούν να εξυπηρετούν τις ολοένα και αυξανόμενες επισιτιστικές ανάγκες των ανθρώπων που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε ένα πιάτο φαγητό.

Ήδη, όπως μαθαίνουμε, σήμερα, το Γεύμα Αγάπης του Απόστολου Παύλου εξυπηρετεί περισσότερους από 200 ανθρώπους, στους οποίους έχουν προστεθεί και πρόσφυγες από την Ουκρανία!

Προς δημοπράτηση το έργο για την ανέγερση ισόγειας οικοδοµής εστιατόριο για  τα “Γεύμα Αγάπης” του ιερού ναού του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου - KorinthosTV

Από εκεί και πέρα κατά την συνάντηση που είχαν χτες ο περιφερειάρχης με τον Μητροπολίτη υπογράφτηκε η νέα μίσθωση του κτιρίου που στεγάζει τα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας και είναι ιδιοκτησία της Μητρόπολης Κορίνθου.

Αγία Σοφία: Αντιδράσεις στην Τουρκία για τις καταστροφές στην αυτοκρατορική πύλη

Previous article

Και τώρα πόλεμος! Έγινε δεκτή η ένσταση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.