ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και με την βούλα της ΕΠΟ πρωταθλητής ο Τενεάτης Αθικίων – 8 Μαΐου ξεκινάνε τα μπαράζ για τη Γ Εθνική

0

Ο Τενεάτης αναδείχθηκε και επίσημα πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας για τη σεζόν 2021-22.

Όπως σας είχε αποκαλύψει μόνο το Korinthia.net.gr από την περασμένη εβδομάδα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου για την αναμέτρηση με την Κόρινθο και έτσι η ομάδα των Αθικίων τερμάτισε στη πρώτη θέση των πλέι οφ με 19 βαθμούς, καθώς η Κόρινθος έχασε τους τρεις βαθμούς που είχε κερδίσει πρωτόδικα και έπεσε στους 18.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«Δέχτηκε την έφεση του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. Εξαφάνισε την υπ’ αριθμ. 26/ 30-3-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας. Απέρριψε την από 22/3/2022 ένσταση του σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ», αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων, που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Έτσι η τελική βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώθηκε ως εξής:

1 Τενεάτης 19
2 Κόρινθος 18
3 Πέλοπας 16
4 ΑΟ Λουτράκι 15
5 Ηρακλής Ξυλοκάστρου 14
6 Ελλάς Βέλου 7

Οι αντίπαλοι του Τενεάτη

Πλέον ο Τενεάτης θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με τη συμμετοχή του στον 6ο όμιλο των μπαράζ, που ξεκινούν την Κυριακή 8 Μαΐου.

Πλην του Τενεάτη στον όμιλο βρίσκονται η ΑΕ Μοσχάτου, ο Παναργειακός, ο Απόλλων Ευπαλίου, ο Αίολος Καρπενησίου, ο Κυπάρρισος Αντίκυρας, ενώ απομένει μια αγωνιστική για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ευβοίας, με τη Χαλκίδα και τον Ταμυναϊκό να διεκδικούν τον τίτλο. Την άνοδο στη Γ’ Εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτοι του ομίλου.

Αλλάζουν οι ώρες για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος – έως και 30% το κέρδος για τον καταναλωτή

Previous article

Συμμορία πουλούσε οικόπεδα-φιλέτα σε όλη την Κορινθία εν αγνοία των ιδιοκτητών τους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.