ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος στον δήμο Βέλου Βόχας: απάντηση Μανάβη στον Αννίβα

0

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να απέχουν σχεδόν 17 μήνες (Οκτώβριος 2023), ή και δύο χρόνια (αν υιοθετήσουμε όσα ακούγονται για μεταφορά των εκλογών για τον Μάιου του 2024, μαζί με τις ευρωεκλογές), ωστόσο οι αντιπαραθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στον δήμο Βέλου Βόχας, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Θανάσης Μανάβης δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την ανακατασκευή των πλατειών σε Βραχάτι και Βοχαϊκό, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την απαρχή της προεκλογικής περιόδου:

“Πριν λίγες ημέρες ο κ. Παπακυριάκος ανακοίνωσε με στόμφο την “Ολική επαναφορά” για τις πλατείες Βοχαϊκού και Βραχατίου! Το 2018 αλλά και προεκλογικά το 2019, όπως και το 2020 και το 2021 ο ίδιος δήμαρχος είχε εξαγγείλει ότι…από μέρα σε μέρα θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα όπως:

– Διπλή κυκλοφοριακή ανάπλαση, δύο κόμβοι στην παλαιά εθνική οδό στην είσοδο του Ζευγολατιού (Γράνα-Κλειστό)

– Οδοποιία από την έξοδο της Εθνικής Οδού Ζευγολατιού (διόδια) έως Γυμνάσιο-Λύκειο Ζευγολατιού

– Ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Αλιευτικού Καταφύγιου (το οποίο αποπερατώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα) και θα αλλάξει την όψη της παραλίας

– Βελτίωση οδοποιίας Βέλου-Στιμάγκα-Χαλκί-Βοχαϊκού

-Το νέο δημαρχείο στο Ζευγολατιό

-Το Πράσινο σημείο

-Το δωρεάν ίντερνετ

Και άλλα πολλά ακόμα, για τα οποία δεν μπορεί να πεί ότι κάνουμε στείρα αντιπολίτευση γιατί, θα αρχίσουμε να βγάζουμε βίντεο με τις δηλώσεις του και θα εκτεθεί! Όχι άλλο κάρβουνο, λοιπόν! Κάντε επιτέλους ένα έργο. Έστω και ένα..!

Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Πρωταθλητής Κορινθίας το 4ο Λύκειο Κορίνθου

Previous article

Ποιοι είναι οι 9+1 υποψήφιοι από την Κορινθία για την κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.