ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΚΟΡΙΝΘΙΑΠεριφερεια

Ο Περιφερειάρχης έβαλε υπογραφές για έργα στο νομό μας που φθάνουν τα 3 εκ. ευρώ

0

Δύο συμβάσεις έργων , συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για το νομό μας υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης  Παναγιώτης Νίκας, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης ο οποίος είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή, υπέγραψε σύμβαση για το προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ έργο προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης της Αρχαίας Διόλκου. Πρόκειται για νέα εργολαβία η οποία χρειάστηκε να υπογραφεί, λόγω ζητημάτων που είχαν δημιουργηθεί με την προηγούμενη, όπως έκανε γνωστό απόψε η Περιφέρεια.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση και το για το προϋπολογισμού 800.000 ευρώ έργο κατασκευής περίφραξης στην περιοχή της διώρυγας, στον Ισθμό της Κορίνθου, με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποτροπή προσέγγισης στα χείλη του καναλιού.

Ο Π. Νίκας, επίσης, υπέγραψε με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του εν λόγω δήμου, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, για αθλητικές υποδομές στην Δ.Ε. Ευρωστίνης.

Τέλος, ο  κος Νίκας είχε συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου(Loutraki Tourism Organisation / LTO).

Ο κορoνοϊός εξαπλώνεται στα ελάφια. Τι σημαίνει αυτό για την πανδημία;

Previous article

Παίρνουν τους αστυνομικούς από την Κορινθία. Χωρίς περιπολίες η Κόρινθος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.