ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τι αλλάζει με την μονοδρόμηση της Ποσειδώνος – Πότε ξεκινούν τα έργα

0

Μεγάλες αλλαγές στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Λουτρακίου φέρνει η απόφαση για μονοδρόμηση της οδού Ποσειδώνος που πήραν το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

H απόφαση για την μονοδρόμηση, με κατεύθυνση από το Λουτράκι προς την Κόρινθο, είναι πλέον οριστική και μόλις ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου, μαζί με τις επερχόμενες αλλαγές, αναμένεται να αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό η εικόνα της παραλίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα αλλάξει το πλάτος του δρόμου, καθώς από τα 6,5 μέτρα που είναι σήμερα, θα μειωθεί στα 3,5 μέτρα. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι θα μεγαλώσουν τα δύο πεζοδρόμια που είναι στην παραλία και σε συνδυασμό με τον ποδηλατόδρομο που θα δημιουργηθεί θα προσφέρει σε πεζούς και ποδηλάτες, μια όμορφη περιπατητική και ποδηλατική εμπειρία.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό στα σημεία που βρίσκονται σήμερα τα παραλιακά clubs, να δημιουργηθεί ένα ξύλινο deck, το οποίο θα προεκτείνεται μέσα στη θάλασσα. Ωστόσο, μένει να δούμε αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ή όχι η ένταξη αυτού του έργου, κάτι που σε κάθε περίπτωση, θα γίνει σε δεύτερη φάση.

Σημειώνεται ότι πρόκειται στην ουσία για την πρώτη φάση ενός διαδημοτικού έργου, που αφορά στους Δήμους Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων.

Επισημαίνεται ότι η μονοδρόμηση της οδού Ποσειδώνος θα πραγματοποιηθεί μετά το καλοκαίρι.

Με πληροφορίες από το LOUTRAKI365

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο με ψυχρό συναίσθημα»

Previous article

Πότε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του προαστιακού στο Λουτράκι – Η λύση που δόθηκε για το Λιβαδάκι (ΦΩΤΟ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.