ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Άσσος έκανε “πασίγιο” στους κυπελλούχους Κορινθίας (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Με ανακοίνωσή του ο Πανκαμαριακός έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό Άσσου για το πασίγιο πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι άουτ.

Με τη κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός Άσσου θέλησε να συγχαρεί την ομάδα του Καμαριού για τη κατάκτηση του Κυπέλλου Κορινθίας, στα πρότυπα της ισπανικής παράδοσης.

Η ανακοίνωση του Πανκαμαριακού:

Ευ Αγωνίζεσθαι

Σας Ευχαριστούμε πολύ Olympiakos Assou 1969 – Ολυμπιακος Ασσου 1969 για το Πασίγιο πριν την έναρξη του χθεσινού μας αγώνα. Αποδείξατε για ακόμα μια φορά το ήθος σας και την ποιότητα σας σαν ομάδα.

Μία από τις ωραιότερες αθλητικές παραδόσεις στην Ισπανία είναι το πασίγιο, το χειροκρότημα, δηλαδή, των παικτών μια ομάδας κατά την είσοδο των αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο, όταν αυτοί έχουν κατακτήσει ένα τρόπαιο στον προηγούμενο τους αγώνα. Για πρώτη φορά λοιπόν και στα κορινθιακά γήπεδα από την ομάδα του Ολυμπιακού Άσσου προς την κυπελλούχο ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Ο αγώνας βρήκε νικήτρια την ομάδα μας, αλλά ήδη το κορινθιακό ποδόσφαιρο είχε κερδίσει με γκολ πριν από τη σέντρα. Στα θετικά του αγώνα και η συμμετοχή πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες και από τις δύο ομάδες. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε.

Δείτε το βίντεο με το πασίγιο:

https://www.youtube.com/shorts/2eh4EbQDOiw

ΠΗΓΗ: STISENTRA.GR

Πέρασε στους 8 του πανελλήνιου πρωταθλήματος η Μικτή Κορινθίας Κ17

Previous article

Δράση ανακύκλωσης στο δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.