ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σύσκεψη για την διοργάνωση των γιορτών προς τιμήν του Απόστολου Παύλου

0

Σύσκεψη για τα «ΙΣΤ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022» πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, στην Κροκίδειο Αίθουσα στην Κόρινθο.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, του Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως μας Πανος. Αρχιμ. π. Ανθίμου Παπαλεξόπουλου, των Ιερέων και Ιεροψαλτών του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου, των Ιερέων της Αρχαίας Κορίνθου και του κ. Ευαγγέλου Παπαϊωάννου, Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας ζωής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κορινθίων, συζητήθηκαν οι τρόποι, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματιζόμενες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας και Αποστόλου των Εθνών Παύλου.

Ο Σεβασμιώτατος, πέραν των τεχνικών ζητημάτων που αναλύθηκαν, επεσήμανε την αναγκαιότητα, που ως Κορίνθιοι οφείλουμε να μας χαρακτηρίζει, να τιμήσουμε κι εφέτος όπως αρμόζει εις τον «πρώτο μετά τον Ένα», τον Προστάτη, Έφορο και Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας, ιδιαιτέρως μετά από τα δύο χρόνια «αποχής» λόγω των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία.

Ευρώπη: Αδειάζει η κλεψύδρα για να βρει εναλλακτικές στο ρωσικό φυσικό αέριο – Ποιες χώρες κινδυνεύουν πιο άμεσα;

Previous article

Ένταξη του Επιμελητήριου Κορινθίας στο ευρωπαϊκό έργο «EC Programme LIFE»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.