ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Κόρινθος: “Ακόμη να μας δοθεί το σκεπτικό της απόφασης”

0

Ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, εξέδωσε η Κόρινθος.

Η διοίκηση του συλλόγου ρίχνει τα βέλη της στην Επιτροπή Εφέσων, επισημαίνοντας πως 17 μέρες μετά την απόφαση, ακόμη δεν έχει παραλάβει το σκεπτικό, ώστε να προσφύγει στο CAS. Κάνει λόγο για πολιτικές πιέσεις και απόφαση που καταργεί τον ΚΑΠ, ενώ τονίζει πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι απροστάτευτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου:

«Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της Ομάδας μας σχετικά με την ανατροπή της πρωτοβάθμιας απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου η οποία είχε προαναγγελθεί ήδη από τις 18 Απριλίου σε παράγοντες ομάδων με τα γνωστά “αποτελέσματα” της τελευταίας αγωνιστικής των PLAY OFF έχουμε ζητήσει με αίτημα μας στην ΕΠΟ από την Τρίτη 3 Μαΐου (και τηλεφωνικά στη γραμματέα της επιτροπής) να μας δοθεί το σκεπτικό της απόφασης ώστε να προσφύγουμε στο Ανώτατο και Αρμόδιο Αθλητικό Όργανο CAS.

Η Επιτροπή Εφεσεων της ΕΠΟ μετά από δεκαεπτά -17- ημέρες!!!! δεν μας δίνει το σκεπτικό της απόφασης δικαιώνοντας δυστυχώς όλους αυτούς που γνώριζαν την απόφαση και μίλαγαν για πολιτικές πιέσεις.

Για την ουσία της υπόθεσης θα μιλήσουμε αναλυτικά και με στοιχεία -και θα τα δημοσιοποιήσουμε όλα- όταν παραλάβουμε το σκεπτικό της απόφασης η οποία ουσιαστικά καταργεί τον ΚΑΠ και τους κανονισμούς της ΕΠΟ (άρθρο 19 παρ 7) και από ότι διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες από άλλη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων υπόθεση Λευκίμμης το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι απροστάτευτο και πλέον η καχυποψία για τους θεσμούς και τα όργανα του ποδοσφαίρου μας μετατρέπεται σε βεβαιότητα».

ΠΗΓΗ: STISENTRA.GR

Β’ Κατηγορία: Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Previous article

Συνέδριο ΟΤΑ – Παρέμβαση Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.