ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κλείνει για ένα μήνα η Τράπεζα Πειραιώς στο Λουτράκι

0

Ένα ακόμα πλήγμα στον τομέα των υπηρεσιών δέχεται το Λουτράκι -και μάλιστα στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενης τουριστικής σεζόν- καθώς κλειστό θα παραμείνει από την Πέμπτη 26 Μαΐου και για ένα μήνα, λόγω τεχνικών εργασιών, το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λουτράκι. Η Τράπεζα δεν διευκρινίζει τι είδους εργασίες θα προκαλέσουν το …”λουκέτο”, για το οποίο πολλοί φοβούνται πως είτε θα παραταθεί είτε θα γίνει μόνιμο. Η διεύθυνση πάντως του υποκαταστήματος τόνισε πως όχι μόνο δεν θα κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα, όπως συνέβη με τα αντίστοιχα της Alpha και της Eurobank, αλλά θα αναβαθμιστεί -γι αυτό άλλωστε γίνονται και οι εργασίες.

Με το μήνυμα που έστειλε στους πελάτες της, η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει πως η εξυπηρέτηση των πελατών της θα γίνεται από τα καταστήματα της Κορίνθου, που είναι και τα πιο κοντινά με το Λουτράκι.

Δείτε το μήνυμα που έστειλε στους πελάτες της:

TO KAT/MA ΛOYTPAKIOY EΠI THΣ EΛ. BENIZEΛOY 57 & MEΓ. AΛEΞANΔPOY ΘA ΠAPAMEINEI KΛEIΣTO AΠO 26/5/2022 & ΓIA ENA MHNA ΛOΓΩ TEXNIKΩN EPΓAΣIΩN. EΞYΠHPETHΘEITE ΣTO ΠΛHΣIEΣTEPO KAT/MA: KOΛOKOTPΩNH 6, KOPINΘOΣ ‘H AΠO OΠOIO AΛΛO ΣAΣ EΞYΠHPETEI. EYXAPIΣTOYME ΓIA TH ΣYNEPΓAΣIA.

Δυο σαν ένα

Previous article

Εν κρυπτώ και παραβύστω … “πρότυπο” το 1ο ΕΠΑ.Λ Κιάτου;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.