Περιφερεια

Θέλει και τον δήμο η Περιφέρεια για το γήπεδο του Συνοικισμού

0

Συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος και με αντικείμενο την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ιδιόκτητο γήπεδο της ιστορικής ομάδας, στον Συνοικισμό είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, “το συγκεκριμένο έργο θα μπορούσε να γίνει μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας, του ΠΑΣ Κόρινθος και ει δυνατόν και του Δήμου Κορινθίων”, βάζοντας ουσιαστικά και τον Βασίλη Νανόπουλο στο παιχνίδι.

Η δήλωση αυτή έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις Περιφέρειας – Δήμου Κορινθίων δεν είναι καλές, όπως έχει παραδεχτεί δημόσια σε συνέντευξή του ο κ. Νανόπουλος, αλλά και με τον δήμο να έχει βάλει στον σχεδιασμό του την αγορά του γηπέδου του Συνοικισμού και την αξιοποίησή του ευρύτερα για τις κορινθιακές ομάδες.

Ο Π. Νίκας, εξ άλλου, είχε συνάντηση με την Μαρία Χρισταρά πρόεδρο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού, με την οποία συζήτησε την δυνατότητα σύναψης τριετούς διαρκείας προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 45.000 ευρώ -δηλαδή 15.000 ευρώ κάθε χρόνο. Ακόμα, συζητήθηκε η ενδεχόμενη οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας σε δύο εκδηλώσεις του Ιδρύματος, μία για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και μία για την επέτειο της μάχης στα Δερβενάκια.

Ομαδική εικαστική έκθεση “Αφιέρωμα στους δημιουργούς της Κορινθίας”

Previous article

Νέο και σύγχρονο αρδευτικό στο Δυτικό Ξυλόκαστρο – μεγάλη εξοικονόμηση νερού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.