Περιφερεια

Σταθμός Μεταφόρτωσης στο Σπαθοβούνι – Τον Μάιο έλεγαν θα είναι έτοιμος τον Ιούνιο, τώρα πάνε για Σεπτέμβριο

0

Πριν από έναν μόλις μήνα (19 Μαΐου) ο Περιφερειάρχης έκανε αυτοψία στα έργα του Σταθμού Μεταφόρτωσης στο Σπαθοβούνι. Μετά το τέλος της αυτοψίας, η Περιφέρεια έστελνα δελτίο Τύπου, με φωτογραφίες του κ. Νίκα από την αυτοψία σημειώνοντας ότι σε ένα μήνα (δηλαδή περί τα μέσα με τέλη Ιουνίου) ο σταθμός μεταφόρτωσης ΄θα ήταν έτοιμος να λειτουργήσει και να δεχτεί τα απορρίμματα όλης της Κορινθίας.

Παραδίδεται σε λειτουργία, το αργότερο μέχρι τις 15 του ερχόμενου Ιουνίου, ο ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης) Σπαθοβουνίου, ο οποίος θα επιτρέψει στο σύνολο πλέον των δήμων της Κορινθίας να προωθούν σκουπίδια για επεξεργασία στην μονάδα της Παλαιόχουνης, όπως προβλέπεται από την ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αυτό γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, στη συνάντηση των δημάρχων της πρώτης διαχειριστικής ενότητας, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και στελεχών του ΦοΔΣΑ”,
αναφερόταν τότε.

Εντελώς ξαφνικά κατά την διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια, μαθαίνουμε, τελικά, ότι ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σπαθοβούνι αναμένεται να γίνει λειτουργικός, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. Δηλαδή πάμε πίσω κατά τρεις μήνες. Και βλέπουμε…

Ενδιαφέρουσα είναι η διατύπωση στην δεύτερη ενημέρωση. Ο “έτοιμος” σταθμός τον Μάιο έγινε “λειτουργικός” τον Ιούνιο, προφανώς σε μία προσπάθεια να μην φανεί η ανακολουθία μεταξύ των δύο διαπιστώσεων.

Κόρινθος: Διανομή ελαιολάδου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Previous article

Τα περιοδικά των παιδικών μας χρόνων!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.