ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κραυγή αγωνίας από κατοίκους της Κινέτας

0

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο, η παράσυρση ενός ηλικιωμένου στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των κατοίκων της Κινέτας.

Αγανακτισμένοι από την εγκατάλειψη της Πολιτείας, χθες, περίπου εκατό από αυτούς έκλεισαν συμβολικά για μια ώρα το δρόμο στο σημείο του δυστυχήματος διεκδικώντας να δοθούν λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Με κεντρικό σύνθημα: «Φτάνει πια η κοροϊδία», απαιτούν: «έργα υποδομής ( πεζοδρόμια, διαβάσεις, φανάρια, φωτοσήμανση, οδοφωτισμο, ασφαλτόστρωση, αντιπλημμυρικά και αποκατάσταση της κατεστραμμένης, εδώ και τρία χρόνια, γέφυρας ΠΙΚΑ, στο 57ο ΧΛΜ».

Επίσης, «υδροδότηση όλης της περιοχής που καρκινοβατεί χρόνια, κοινοτικό ιατρείο και ασθενοφόρο, ανάπλαση του δασικού ιστού, έργα υποδομής στο βασικό παράδρομο, που συνδέει την άνω και κάτω Κινέτα, αποζημίωση πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών, καθαρισμός φρεατίων ομβρίων υδάτων και ρεμάτων, κατασκευή σχολείου, καθημερινή αποκομιδή απορριμμάτων, πεζοδρόμηση παραλιακού δρόμου, απομάκρυνση επικίνδυνων ιστων Ηλεκτρικού καταμεσής των δρόμων και έργα αναβάθμισης χώρων άθλησης και αναψυχής».

«Έφυγε» η Βάσω Αλαγιάννη, η δημιουργός του «Αχ Ελλάδα, σ’ αγαπώ»

Previous article

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στον Περιφερειακό δρόμο από το Λουτράκι μέχρι τα Πίσια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.